Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#worship>#worship>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
tudnak ezek a mirigyesek, Mo legjobb zenészei közt simán ott vannak 😊
nemtom nem kerestem majd megnézem vmikor 😊
Kuss!-magyarázta.
kulonben szelesitem a latokoromet. bar nem rock, de eleg regi.
meat loaf albumot nem talaltal a fater lemezjei kozt?
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
ilyet meg nem halgattam
LOOOOOOOOOL!!!! 😄DDD
hú leke tojsz grend hú, huhuhu
nem röhögni!!!!!!!!!!!!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Hammerfall - In Memoriam
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
:Ð
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
BUDA > miskolc.
"The trees move. Do you not see it?"
http://thenamelessphoto.com/
SOAD 4ever!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP