Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wilting>#wilting>
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Hammerfall-Hearts On Fire (live)
utobbi 20 hsz-böl talán 1-2 rock.. többi techno, proghouse, trance, rap.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
utobbi 20 hsz-böl taláb 1-2 rock.. többi techno, proghouse, trance, rap.
Nálam ez megy : Dj Szatmári feat. Jucus - 100 évet várnék (Extended mix)
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
^^
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -