Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Trance Christmas 2005 amatõr trenszes muzsika 😊
köszi (ha van vélemény akkor azt is...)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
O:
BUDA > miskolc.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Belga - Fehérlófia 2.