Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
kurvanagy<#hawaii>#hawaii>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Piebald - The King
Taking Back Sunday - Cute Without The E
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
Amúgy ez a szám, még a 70 években keletkezett és csomóan feldolgozták, de a Dropkickes verzió nagyon nagy, skót duda, abból szóló, nagyon szeretem, tehát akkor:
Dropkick Murphys - Fields of Atherny
A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
ÁÁÁÁÁÁÁÁ hát milyen dallama vaaan :D:D:D