Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
de jó, h nem is tudtam, h van ilyen számuk 😄DDD
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
<#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii>isten
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
The Police - Message In A Bottle (Sos) (Sander Van Doorn Remix).ogg
..::http://takrisz.fw.hu::..
jó is !! 😊)
de jo
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
egyik ilyen lazulós, másik meg ilyen "kivanatökömavilággal elhiszedezt bébi"?
az egyik 5perces a másik 4
amúgy:
tijesztó-inmájmemori (géjbriel en dreszden remiksz)
respect to the man in the ice cream van