Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt sok helyen kerestem és nem találom!!!
Kérem mindenkit hogy segítsetek!!!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
-.-
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
nekem csak egy 128kbites van, és sajnos hallani a különbséget a többi, 192eshez képest .c
hi
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
kösz mindjá megdoblak 1 priváttal
ha van Queened tegyél bele oks ? 😊
Kuss!-magyarázta.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Agnelli & Nelson - Shiver (John O'Callaghan Remix)
htgz francito -.-
BUDA > miskolc.
Luminary - Amsterdam (Smith & Pledger Remix)
Agnelli & Nelson - Shiver (John O'Callaghan Remix)
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
most meg: Clubnature - You can take my style (Short Edit)