Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tényleg nagy kedvenc lehet 😊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Placebo - Every you, every me
Insane - Formula
Cadaveres - Soul of a new breed
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
..::http://takrisz.fw.hu::..
Büntiben vagy?
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014