Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
ki mázs snecie4 hát a bejá 43
depeche mode - people are people
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™