Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
http://lacejunior.atw.hu
http://lacejunior.atw.hu
- ezt mindenkinek hallania kell😄😄😄😄
Lovaink patái alatt csontok ropognak, keresztények irgalmat nem kaphatnak! Pogány Diadal!
Satyricon - Mother North
Carpathian Forest - Skjend Hans Lik
Kataklysm - The Road Of Devastation
Vale Of Tears - Human Beings
Behexen - The Night Of Blasphemy
Azaghal - Agios
Maniac Butcher - Treachery
Belphegor - Demonic Staccato Erection
Marduk - Baptism by Fire
Baskíria - Megfertõzött Világ
Lovaink patái alatt csontok ropognak, keresztények irgalmat nem kaphatnak! Pogány Diadal!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
:o
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
akkor most lightosan ^^
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
na akkor haljunk meg 😄
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
most halgatok eloszor Styxet, ugy latszik tobbet is be kell belole szerezni