Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Yeah Yeah Yeahs - Gold lion
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
My Chemical Romance - Cemetery Drive
AFI ~ Bleed Black
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
Subscribe - Feedback
nemis tudtam, h más is hallgat innen ijen mjuzikt^^
Sage - Stoned Dreams