Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán ezek közül választanék: Koss, Sennheiser, AKG
De inkább google-z rá hátha találsz normális teszteket valahol.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
#72066: URISTEN
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Gary
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
,,Nézegettem a külföldi rockmagazinokat és ott láttam, hogy "subscribe to a magazine" - ez ugye az alapvetõ jelentése, elõfizetni. A többieknek is tetszett, bár nem tudták, hogy mit jelent. Aztán rájöttem, hogy vannak még más jelentései is a szónak, például filozófiában azonosulni egy gondolattal meg még egy csomó minden." (Csongor Bálint)
Azért a Subscribe jobban hangzik 😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
- You'll Be Mine
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Gary