Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Atreyu - Bleedin mascara
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Nine Inch Nails - The great below
Hoobastank - If I were you
Filter feat. Crystal Method - Trip like I do
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Ska-P - Welcome to hell
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Genna
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Need for Speed - Callista (NFS 1)
Need for Speed - Lamborghini Diablo (NFS 1)
Need for Speed III - Romelus 3
Need for Speed IV - Amorphous being
Need for Speed IV - Liquid plasma
Need for Speed IV - Quantun singularity
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
😄
Lacuna Coil ~ The game
Wumpscut ~ Totmacher
Guano Apes ~ Heaven