Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Depis hangulatom van de a zene szép.
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Erre büszkék lehetünk! <#taps>#taps> A The Carbonfools után nyomozgatva bukkantam erre az oldalra[ redbull_lisztremix.grapes.hu ], és egészen büszke lettem, hogy magyar vagyok, és hogy ilyen jó dolgokat kitalálunk!
Sokszínû, lenyûgözõ, és mégis letisztult! Jó hallgatni! Alig várom, hogy letöltsem az anyagot, valaki ott volt közületek ezen a cuccon? Meséljetek már!<#worship>#worship><#worship>#worship>
Sokszínû, lenyûgözõ, és mégis letisztult! Jó hallgatni! Alig várom, hogy letöltsem az anyagot, valaki ott volt közületek ezen a cuccon? Meséljetek már!<#worship>#worship><#worship>#worship>
egy sör mindig belefér
incubus - look alive
(plz ne rakjatok már be youtube linkeket, inkább url beágyazva ha érdekel valakit úgyis utánanéz, a chromeom állandóan crashel annyi link van bennt a topikban)
(plz ne rakjatok már be youtube linkeket, inkább url beágyazva ha érdekel valakit úgyis utánanéz, a chromeom állandóan crashel annyi link van bennt a topikban)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
God is an Astronaut - Sunrise in Aries
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure