Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
System of a Down ~ ATWA
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
éppen dm - here is the house sajat remixükben.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Deathstars - Blitzkrieg
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Sean Paul - Temperature