Milyen zenét hallgatsz?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
Fancy - Flames of love

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Dying Soul
Dies Irae - Shadow Boxing
sehol semmi tõlük 4 számon kívül <#sir><#rinya>

PíszLávJuniti
nem rossz, mostanában rászoktam a hasonló nyávogós metalra, kicsit gáz, de már lassan unom 😄 sonata articta, within temption, sirenia, epica..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Frozen Whispers
Stratovarius - Hunting High And Low

Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".

ngcsnet
The Explited - Cop Cars

rage
Blind Guardian - A Twist In The Myth

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

ngcsnet
Salvus - Bábok a címlapon

VinylToy
huuu, az komoly 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Loleatta Holloway - Love Sensation '06

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

robotnyk
Air Bureau - Forever Love
Narcotic Syntax
depeche mode - fly on the windscreen

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

McFrost
Samael - Ceremony of opposites

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Evol -The saga of the horned king album

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Steve Winwood - Higher Love

DJ Skyline
Paul van Dyk - Nothing but you (Faithless Remix)

jax
<#eljen>

Limp Bizkit - N 2 Gether Now

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Unearth - Internal War
Dying Soul
Wyrd - The Ghost Album

ngcsnet
Prosectura - Hurrá nyaralunk

zakika
Uriah Heep (2005) - Chapter & Verse - The Uriah Heep Story (35th Anniversary Collection)
6 CDs valogatas. elleszek vele ma

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

in flames - cloud connected

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dying Soul
Lullacry - Don't Touch The Flame

Dying Soul
ezt

Fall Out Boy - Sugar, we're going down swinging, Pretty in Punk

tigeroo
salvus ~ bábok a címlapon
Frozen Whispers
Blind Guardian - Mirror Mirror

Frozen Whispers
Shakra - Fight The Fire

Alien
Special D - Here I Am (Reico Remix)

Dying Soul
Axamenta - Codex Barathri album

Fülüke
Lordi-Hardrock halelujah

De k*rvajó géped van istenem....

tigeroo
salvus ~ bábok a címlapon
Brain Rain - HC

Luniz - I Got 5 On It (Aphrodite's Original Dub Plate)

Ce Ce Peniston - Finally (Sharp System Vocal Mix)

SLICK
akkor csak nem véletlenül volt mindenhova az írva :|

tigeroo
my chemical romance ~ thankyou for the venom
VinylToy
Revolution 909 a helyes cím

VinylToy
Budai & Vic - Luv U (Terry Lee Brown Jr. Mix)

tigeroo
bullet for my valentine ~ just another star
McFrost
Keep of Kalessin - Armada album

PíszLávJuniti
98 ban még énekelt 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Ez még "énekel"...?<#idiota>

McFrost
Suffocation - Effigy of the Forgotten album 1991

PíszLávJuniti
the wake - rejected
most már 😊

jax
jujj...

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

PíszLávJuniti

Narcotic Syntax
placebo - Passive Agressive (Brothers In Rythym Remix)

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

DJ Skyline
Mauro Picotto - Hong Kong

Narcotic Syntax
depeche_mode_-_suffer_well_(m83_remix)

^^

zakika
Jorn-2001-Worldchanger

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség