Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
szóval.....a dal címe....félig....ösztön....lény
jujjbaze

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Death - Human album R.I.P. Chuck
nyár trackje sztem \o/
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
és
Children Of Bodom - Rebel Yell (Billy Idol Cover) <---Hatalmas, megmerem kockáztatni, hogy jobb, mint az eredeti. A fickónak k*rva jó hangja van!<#eljen>#eljen>
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Dilemma Complex - Escape
Dilemma Complex honlap, haveromék bandája
Hadd reklámozzam egy picit, dallamos deathmetalt jáccanak: )
Rob Dougan ~ Chateau
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler