Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Styles: Eurodance
Duration: 8:03
Size: 18.4Mb
Format: MP3, 320 Kbit
Recording: 24 August 2011
Publication: 25 August 2011 21:29
Downloads: 189
Plays: 586
Tracklist
Ice MC - It's A Rainy Day
Red Velvet - Lady Don't Cry
Corona - I Don't Wanna Be A Star
Blizzard - It's Only Love
Masterboy - Is This The Love
Samira - When I Look Into Your Eyes
Antares - Ride On A Meteorite
Nina - Until All Your Dreams Come True
Netzwerk - Memories
Cherry Coke - No Hagas El Indio, Haz El Cherokee
Sequential One - Happy Feelings
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Van egy barátom, kinek vagyon egy bandája! Nem rég alakult.. (viszonylag)
Vélemény? 😊 Zene
Tudom, nem reklám hely, de ha tetszett a fenti zenebona, nyomhatnátok egy likeot is a képre. Nagy szívesség lenne!
FacebookKép
Nagyon köszi! 😊

nagyon jól nyomja bazdmeg, nagyon jól
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Phunk Investigation & Schuhmacher - Critical (Phuture Mix)
Battlelog: Purga5
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Tudom, hogy nem "following me" , de nekem ez ugrott be.
Distance - Falling ft Alys Be
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Tudom, hogy off, de az erre megfelelõ topik már nem nagyon él.
Legyetek szívesek segítsetek. Köszi!
Egy zene érdekelne. Sulinkba breakeltek rá diáknapon. Dupstep szám szerintem, csaj énekel benne, és sokszor énekli azt hogy "following me".
Szerintem új szám.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94