Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Rob Zombie ~ Feed The Gods
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Ittvan a nyár, irány a Balaton
Másodosztály a Zsuzsanna vonaton,
Kinézek jobbra, kinézek balra,
A réten legel öt magyar tarka,
A wc-ben nyomom a pedált,
A walkman-em meg nyomja a metált,
Jön már a kaller, csattan a saller,
Pár perc múlva itt van a
Balaton - hurrá nyaralunk
Balaton - vidámak vagyunk
Balaton - ez a mi nyarunk
Balaton
Kimegyek a strandra, nyilván a szabadra,
Égetem a pofám a tökig érõ gazban,
Derekamon úszógumi,
"Hello baby come on cumi!"
Lett is ebbõl Igorral Street fight,
Neki jut a nõ, nekem a handerbeit,
Végtelen mólók, jó hegyes pólók,
Borzalmasan imádlak
Balaton - hurrá nyaralunk...
Keresek egy helyet, de azt mondják, hogy zárva,
Mert escobar itt van a disco bárban,
Kirabol Pablo, a félkarú rabló,
Zsákmánya 20 forint apró,
Izvinyitye, schuldigung,
Mondják már meg, hol vagyunk!
Elegem van, unom az egészet
Nekem nem kell szeletbe sem
Balaton - hurrá nyaralunk...
linkinparg napppt tartogxD
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"Igyekezz többet törődni azzal, ami még a világ szépségeiből csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is.\"
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
phunk-a-delic_-_rockin_(benjamin_bates_remix)
#seggrázós smiley#
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"