Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a benzin c. szám eleje tiszta Dead Kennedys...pedig az nem 1 mai banda...😊)))
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
jejeeee
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
\"Igyekezz többet törődni azzal, ami még a világ szépségeiből csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is.\"
sazl : c
sazl : c
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"