Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
durca minimal <#zavart2>#zavart2>
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Coyote - 80's retro
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.