Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
#hhwnd
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
prodigy - their law
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
rágá ^^
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
mylo_-_drop_the_pressure
Naughty By Nature - What U Wanna Do
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
holvan a régibeni :w
Naughty By Nature - N.Y. To L.A.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -