Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Markus_Schulz_-_Global_DJ_Broadcast_(DI_FM)_2006-08-24
02. oxia - domino
ezen a zenén bulin tuti besirnék <#rinya>#rinya>
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
(Gone in 60 seconds OST)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Nemrég elkapott valami RHCP-hullám...
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
You've got to be a bitch
I said rich, bitch"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
huh, igen erõs szám<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler