Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez vicces xDDDDddd
Rise Against - Black Masks & Gasoline
3 Doors Down - Kryptonit
Afrika lvl3 ^Xian powa^
Edguy - Roses To No One
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
Szasztok! Gondoltam ide IS beirom ezt amivel megbiztak hogy írjam be:))))))
Egy szórakozohely tulajdonos Ismeretlen ill. kevésbé ismert de tehetséges zenekarokat keres!! Méghozzá azért hogy a zenekarok részt vehessenek egy "tehetségkutatón",ami a Mezõkövesdi Bacchus borozóban kerülne megrendezésere!
Itt a lehetõség a bemutatkozásra! a tehetségkutató több helyen illetve több városban is meg lesz hirdetve igy nagy közönségre számithattok!
akit érdekel a dolog az hívja a tulajdonost Dusza Annát a : 06 30 36 96 131 - es számon!
szerintem nem érdemes kihagyni!!!
Egy szórakozohely tulajdonos Ismeretlen ill. kevésbé ismert de tehetséges zenekarokat keres!! Méghozzá azért hogy a zenekarok részt vehessenek egy "tehetségkutatón",ami a Mezõkövesdi Bacchus borozóban kerülne megrendezésere!
Itt a lehetõség a bemutatkozásra! a tehetségkutató több helyen illetve több városban is meg lesz hirdetve igy nagy közönségre számithattok!
akit érdekel a dolog az hívja a tulajdonost Dusza Annát a : 06 30 36 96 131 - es számon!
szerintem nem érdemes kihagyni!!!
Good Charlotte - My Bloody Valentine
AFI - Summer Shudder
welkam tudö klap :C
Saosin - Bury Your Head
<#eljen>#eljen>
all american rejects, relient k, saosin, simple plan, slick shoes, story of the year, sugarcult, trust company, yellowcard...
3 Doors Down - Duck & Run
Józene. :P
*Várja mikor lehet rendelni már a demót*
amúgy:
Luca Turilli - Demonheart
*Várja mikor lehet rendelni már a demót*
amúgy:
Luca Turilli - Demonheart