75175
10403308361107811299.gif
Valamiféle figyelemfelkeltő szöveg, hogy lehetőleg linkeljétek a videót, ne pedig flashtag közé rakjátok.
  • Laalee
    nem is gondoltam sokkal komolyabra... :) az is az teged takar?:)

• Assassin
    Szvsz ő volt a zmegen az egyetlen arc aki nem a kitalált hülyegyerek stílusban nyomult,hanem olyan maradt mint előtte.
  • Assassin
    Nincs infom erről...
  • Assassin
    Úgy hallottam ő is a fűnél maradt és nem ment tovább.
  • Efreet
    Vajon ő is dicsexik azzal, hogy Assassin volt az osztálytársa? ;)))))
  • Laalee
    az jo gyerek volt igy tvn keresztul... bar tuti drogos :) nemmintha zavarna :)
  • Assassin
    Alex(alias Nagy Sanyi)osztálytársam volt gimiben,haverok is voltunk...
  • TBWonder
    Nekem teccik, bár télleg bunkó néha.
  • Efreet
    oké. megnyugodtam.. :)
  • Efreet
    hm?
  • Efreet
    aha :)
  • Laalee
    te aztan jonagy zmeg nezö vagy :) mindegy alapjava veve nemszoktam nezni csak neha... tod az asszony... :)
  • Efreet
    *elpirul*
  • Efreet
    Nagyon alultájékozott vagyok én... Senem ismerem a zenéket. Se a Zenetévé műsorvezetőit... de valahogy nem is áll szándékomban bepótolni :)
  • Laalee
    idegesit az orhangja...
    a masik akit nembirok az a uj liba a szelesszaju rövidhaju hanyinger. mitom en hogyhivjak :)

az meg tok jo hogyaz a betty eltunt hu azt se birtam... ecce jol meg is mondtam neki csak kivagtak a musorbol ki erti miert :)
  • Efreet
    Azt meg, hogy a #100-at elhiénázom, remélem megbocsátjátok :)))
  • Efreet
    :))) milyen igaz...
  • Efreet
    egyszer mikor láttam, elkövette azt a hibát, hogy a Kartelt hívta meg az iZéba. nem igazán tudott megszólalni. később már nem is akart... :)
  • Efreet
    Ennek örömére megnéztem, 487 track, 41,5 óra zene és egyebek van... azthiszem mégis inkább maradok ennél. :)
  • Laalee
    dzsuventusz ráádioooo... (ez kereskedelmi szemet :))) )

amugymeg a sláger rádio alitolag egy nap sosem ismetel szal az mar 24 ora valtoztos musor...
  • Efreet
    Francba... nem is tuttam.... gyorsan lekapcsolom a winampot.. mi is valami kereskedelmiszemétnek a MHz-e? :))
  • Laalee
    nade pont az a lenyege a zeneadonak beledsulykolja a hogy ez jo ez slager ezt kell megvenned :)
  • Efreet
    Töltök le reklámmp3-akat, beszélgetések meg szövegek meg már vannak, az egész music könyvtárat bevágom winampba keveréssel, és van közel 20 óra változatos műsor. annál több ismétlés nélkül sehol nincs :)))
  • Laalee
    de abban nincs talksó és reklam... a tobbi ugyis unalmas :)
  • Efreet
    A legjobb zeneadó a Winamp itt a gépemen... csak azt adja, amit én szeretek :))
  • Laalee
    ize filip nelkul megjobb lenne...
  • Laalee
    esetleg ha valami stilus iranyzatot mondanal konnyebb lenne :)

amugymeg a legjobb a musicbox volt este ill ejjel... lenyomta az összes zeneado musorat azok az igenytelenul kivitelezett beszelgetos musorok, de legalabb erdekesek voltak... es legalabb volt mindenfele zene nemcsak megahiperslagerek a jelenbol ill a multbol.
  • TBWonder
    Izé Filippel jó.
  • Coine
    Sajna a Viva nem jön pedig régebben is szerettem...

Zmeg-et utálom, MTV az jó, de ezt tudjuk :)

VH 1-et ismeri vki? (Video Hits 1)
    Nekünk jön és mindent adnak rajra, de főleg kicsit régebbi számokat...(nem '50-es évek :-)

• Dikkma
    Na nem tudom, ki volt már a Bankban, de ha voltál, és hallottad a legfelső szint zenéjét na aztat szeretem én szóval az a jó zene (ezzel csak azért nem fognak sokan vitatkozni, mert nem sokan tudják, miről beszélek).
  • Assassin
    Kösz,tudom:)
  • TBWonder
    ne viccelj már
  • Laalee
    köcsi
  • TBWonder
    Találtam egy ac/dc.com-ot
  • Laalee
    jihh gondoltam ranezek jol az acdc oldalara :)

haaat mi a url je ?:) az acdc.com kicsit mas mint amire szamitottam :)
  • TBWonder
    Biztos a Brian-re gondol.
  • Coine
    Rage against.. az jóó

Speed: én arra a rekedtes vékony...NEMTOM jellemezni, szal elég durva, de van egy pár jó számuk.

• TBWonder
    A Bomfánk nekem is teccik, a szkúteren mindig jókat nevetek.
  • TBWonder
    Jó vagy.
  • Assassin
    Na akkor:
    Metallica,Megadeth,Slayer,Sepultura,Pantera,Tankcsoda,Delerium,U2,Apocaliptyca,Cult,Rage against the machine,Kraftwerk és még jó pár ami hirtelen nem ugrik meg.