75175
Valamiféle figyelemfelkeltő szöveg, hogy lehetőleg linkeljétek a videót, ne pedig flashtag közé rakjátok.
-
#216 Tom, alkohol és fájdalomcsillapítok, mert ha tudnád (de mért tudnád...), hogy nagyon erős hátfájásai vannak...
-
#215 trance,house...az igényesebb fajtákból!!! -
#214 Őt is utolérte. -
#213 Most hallottam hogy Hetfield barátunk épp a 3.hetét tölti az alki és egyéb szerek elvonó kúráján... -
#211 még nem :-) -
#210 Hernando's hide away ollé! -
#209 snatch soundtrack -
#208 ja, és az elvük, hogy csak bátran terjesszük az mp3at :))) aki rajongó (én) az úgyis megveszi :)) -
#207 ez cd-n kijött gyűjtemény a legjobb bakelites mixekről... megvan eredetibe', de a 256-os mp3at hallgatom :))) -
#206 És mp3-ban nyomulnak? -
#205 2.54 cm... a 12" az a nagyméretű bakelit. a 8" a kicsi -
#204 Vagy másodperc? -
#203 Mennyi is egy hüvelyk? -
#202 Sigue Sigue Sputnik: The Ultimate 12" Collection -
#201 Bomfunk MC's (in stereo)
Scooter (sheffield) -
#200 Enyém enyém enyém!!!!!!!!!!!!!!!44
200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#199 Azt tom, hogy nyitottak bótot Budán pár éve, nem tudom, hogy más városokban is csinálnak-e vmit, vagy neteznek-e. -
#198 Mármint web-viszonylatban? -
#197 És a metal hammer-nél nem érdemes esetleg?
Vagy ők nem nyomulnak? -
#196 náluk van levelezős lista meg fórum is, ha oda felírod, valószínű valaki harapna rá :) -
#195 ird meg ha elsoztad nekem is van vagy 50 kilo bakelo -
#194 Nem még ,de pont ilyen tippeket várok. -
#193 a headbangerékkel kommunikáltál már? (asszem headbanger.hu) ők adnakvesznek ilyesmiket... -
#192 Lenne egy problémám:szabadulnék 4 régi bakelit lemezemtől,de Szegeden most zárt be az ucsó olyan bolt ahol súlyának megfelelően állnának ehhez a kérdéshez...
A lemezek: Slayer:Reign in Blood
Cult:Electric(dupla borítós)
Iron Maiden:7th son of a 7th son
Pantera:Vulgar Display of Power
A korongok és a borítók jó állapotban vannak,ha vki tudna egy helyet mondani(az se baj ha Csongrád megyében)vagy ha műgyüjtőt érdekli...
Ide is jöhet a tipp,vagy a mail címemre is.Köszesz! -
#191 önmaguk szerint Opera Metal a stílus... kellemes metal muzsika egy nagyon jó hangú énekesnővel... nem szokok metalt hallgatni, de ez kivétel... nagyon jó (ja, és persze finnek :)))
http://www.nightwish.com/ itt van kép is :) -
#190 az milyen valahogy nem ismerös a neve.
itt meg meg minidg az a szar juventus felrobbanhatna a radioja ennek itt meletem :) -
#189 most épp Nightwish megy... az Oceanborn album eleje... legalább kezdek felébredni
-
#188 Infest?
Nem rossz.
De nem uncsi 3.-4. hallgatásra? -
Laci #187 Bevallom: Elton John (tudom, hogy akkora buzi mint egy ház, dát melyik nem az), Queen (Na ennek a frontembere sem ebolában halt meg szegény, hanem a nemi orientációjának köszönheti), Sting, Gerge (ki se merem már mondani mert így is meleg van...) Michael, Mike Oldfield, és a többi régen már befutott zenész Beethovennel, Ravellel és Mozarttal együtt. Erre a topicra csak azért reagáltam, mert békés hangvételű és a politikai fórumok már felhúzták idegzetemet... -
#186 Most ezek vannak fenn:
Mauro Picotto duplacd
Limp Bizkit
Budai vs. Sterby az a 4 cds izé mix
Delerium - Karma
Delerium - Poem
Delerium - Poem limited edition bonus track
Delerium - Semantic Spaces
Paul van Dyk
Dj Kühl Liquid Trance 2
Slam Jr. Strictly Simphony
Meg van valahol egy - két cdm még, de aztán ennyi. -
#185 Most hallgattam Papa Roach-ot és király ! -
#182 Most éppen
Vangelis - 1492
előtte
Vangelis-Blade Runner
király zenék
-
#181 latni lattam hallani nem hallottam...
most aszem juntsux ot hallgatok ez megy itt a szomszed asztalon levö radiban. -
#180 én most éppen Billy Idolt hallgatok... egyik nap hirtelenfelindulásból letöltöttem mindent tőle, így belekerült a listámba :) jó :)))
Rebel Yell Live Acoustic überalles :))))) -
#179 Merszűklátókörűisvagybazz!:) -
#178 azt nem szeressem ugyhogy nem nyilvanitokvelemenyt az albumrol, mert nem hallottam. -
#177 Egyre populárisabb irányt vesznek, de sztem egész hallgatható. -
#176 Nem rossz a Tanksapka :)
Milyen az Agyarország albumuk ?
-
TBWonder #173 Ma kapom meg az újat. Milyen? -
Razgon #172 Rammstein rulez