75175
Valamiféle figyelemfelkeltő szöveg, hogy lehetőleg linkeljétek a videót, ne pedig flashtag közé rakjátok.
-
#983 a változatosság kedvééert Sputnik -
#982 Pontyosan....megnézed a Baby one more time klipet, meg a mostanit......hát igen....
már akkor sem, de most már kiköpött megcsinált SZTÁRQRVA, bocsika -
#981 Coine, a szemünk előtt cseperdik aranyos kislányból... hogy is mondtad, mivé? Ja, megvan... -
#980 Coine, a szemünk előtt cseperdik aranyos kislányból... hogy is mondtad, mivé? Ja, megvan... -
#979 Jah, azért jó látni kedvenc CSitrey Szpírszünk, hogy lesz egyre nagyobb qrva -
#978 Na mostanság Guns 'n' Roses-t agyba főbe! :)) -
#977 Most szedtem le Autechre-t. Azt nyomatom. -
#976 I'm a slaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaave 4 U, I cannot hold it, I cannot control it... :)
Szerintem jó szám, főleg Britneytől nagyon merész, innovatív. A klipje pedig zseniális, de persze ezek közül se egyik se Brityót dícséri, de akkoris. :) -
#975 Hehh eléggé ratyi a britney uj száma mágis megfog egy kicsit talán a britney kurvás viselkedése:)) -
#974 'Tallicát orba szájba :-)
Most főlleg S&M -
#973 Marilyn Manson - Disposable teens :) -
#972 Basemant Jaxx új száma tök kircsi -
#971 Ne hülyéskedjé má' -
#970 Sputnikot viszek városba magammal. -
ricky #969 Dolly Roll -
#968 Stereo Mc's -
#967 Apocalyptica:Cult -
#966 Pulp Fiction soundtrack! Yeah!!! -
#965 CYPRESS HILL -
ricky #964 FÜSTIFECSKÉK -
#963 Jazzanova(csak most az 1-es lemez megy. -
#962 Speedy J: the oil zone -
#961 From the nighttime neon city wastelands of the 80's music scene, there was to come a group, who would take the 5th step into the future of Rock&Roll. A group, whose principle intrests are TV, Star Wars, home computers, high tech sex, the Ultra Vixens, adrenaline, excitement.
Get ready for the 5th Generation of Rock&Roll. -
#960 Valami tuc-tuc, by munkatárs. -
#959 A drogárus fickó? -
#958 IHM-nek jó alapanyag voltak. -
#957 hehe telleg ezek is mekora sikert befutott "zenekarok" voltak :) -
#956 Pain és Feketevonat együtt szerepeltek. asszem ki tudod találni ki a "Művész Úr"... (a klip végén rákenődött a kocsi hátuljára) -
#955 melyiket? nemvagyok ilyen jolinformált -
#954 viszont kiváló forrás a kozsó-féléknek, hogy újabb 1-2 éves gigasztárokat szedjenek össze (kedvencem a "Művész Úr" volt, aki betiltatta a Mirigy-klipet) -
#953 ja kb csk gondolom meg igenytelenebb lesz. -
#952 megint valami sztárcsináló? -
#951 reggel neztem a kukac2 t volt benne valami popsztárok musor reklamja... háát az de igenyes musor lesz. -
#950 tudom, de így akikre értetted, nem fogják tudni... -
#949 Tudod jól, hogy nem rád. -
#948 ezt a 'ti'-t kire értetted? -
#947 Jazzanova
...nem annyira mainstream, mint amiket ti hallgattok, de azért szeretem... -
#946 sputnik -
#945 Most éppen Tankcsoda :Konnektor 567 -
#943 Valami lyesmi:
Just like pied pipers...