75175
Valamiféle figyelemfelkeltő szöveg, hogy lehetőleg linkeljétek a videót, ne pedig flashtag közé rakjátok.
-
#1076 en meg minig ezen gondolkozok :) -
#1075 A sörrel hasonló volt a helyzet. -
Ali #1074 Ez bennem is emlékeket ébresztett. -
speed #1073 ehh a napokban szereztem CPGt mp3ban
nemelyeik szam egesz jo minoseg, de a tobbirol eszembe jutottak az osztalykirandulasok, amikor fekete polimerkazettan dugdostuk az erdos petert a tanarok elol, mikozben epp azt probaltuk +erteni, hogyan le7 ilyen kibaszott keseru piakat +inni, mint a sor;) -
Ali #1072 The Clash -
#1071 Gun's 'n Roses -
#1070 én Sputnikot.... nem, nem unom még -
#1069 britniiiii
mamar a 3. nyekergöje
uuutalom de mindegy -
#1068 Jamiroquai -
#1065 Hmm, most jut eszembe...jön új MeTallicska, Dream Thetater és Megadeth album...
Továbbá még nem hallottam az új Machine Headet meg az új Panterat se, szal van mit pótolnom...
-
#1064 STUDIO REPORT - THE KINGS OF ELECTRONIC ROCK and ROLL!
Just when you thought it was Quiet!!! ....
Sputnik has been in the studio in Soho, London all week and has recorded 9 storming tracks, which will be mixed during the next 3 weeks with hopefully, a Christmas release, or as soon as we can get it pressed... these include a massive version of the new song " King of Electronic Rock and Roll" and wild hard core versions of early Elvis Songs... songs which influenced Sputnik back in the early days, the first songs we ever played together as a band.. its an album back to the rock n roll roots of sputnik with masses of dub guitar and, wild vocals and heavy throbbing synth bass... it feels like the most exciting songs we've worked on for a long time, - I've always loved the true madness of songs like Rockit Miss USA!.... Degvill has been singing better than I've ever heard him and Neal X has forgotten keyboards and playing stun guitar again... no one ever sounded like Sputnik on full power, then, or now.....
új Sputnik album karácsonyra... JEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH -
#1063 WHERE'S YOUR HEAD AT ? -
#1062 SSS - SlaveTrade F23z mix ... most töltöttem le... furcsa egy eset -
#1061 Pantera - Avoid the light
drakula 2000 soundtrack
jóó szám
-
#1060 Veled utazik a Zazie a metrón -
#1059 Pantera:Far Beyond Driven album -
#1058 most :
Megadeth - The World Needs A Hero
-
#1057 Most a Front Line Assembly:Hard Wired szól. -
#1056 És mikor vezettél előjöttek a stigmáid is :)) -
#1053 Afro Man - Because I Got High -
#1052 Ja :Abba -
#1051 Régen mindig fogyeltem a COC meg DAD rendszámú autókat.
Vannak még ilyen 3betűs együttesek? -
#1050 Tudod az a nagy körben terülő,sugárban érkező fajta:)) -
#1049 Sorry :Corrosion -
#1048 Slayer általában véve durvább...
Corrosoin of Conformity-t hallottál már? -
#1047 -
#1046 Főlleg rulz meg Gun's az király !
Bon Jovi - Wanted dead or alive :-)
nagyon bejön...akkusztikussal...hmmm....hát hiába a gitár a világ legjobb hangszere ! ;-)
-
#1045 Hát azért sztem Season színvonalasabb, mint a többi amit hallgattam.
Továbbá van KELLEMES JÓ trash metál is, nem csak slayer
Metallica - Kill 'Em All
na ilyen minőségben van vmi a Slayernek a Seasonson kívül ?
az #1035-ben nem Pual hanem Paul
-
#1044 Ne bántsd kedvenc teniszes filós Lars barátunkat, aki nem annyira technikás, viszont erőböl dobol.
:-)
-
AnonymouS #1042 kihagytam: Paradise Lost, Bon Jovi -
AnonymouS #1041 főleg (rullz):Metallica, Iron Maiden, Iced Earth
részben: System of a Down, The Offspring, Nirvana -
#1040 A cd-borítón egy róka van,olyan zöldséges leveses:)) -
#1039 Az Undisputed attitude nagyon durva, de sajna csak kazin van meg. -
#1038 Értelmes Slayert nem tudok mondani, pont az a jó benne hogy reszelnek mint a gép. -
#1037 Lars nem technikázik annyit, de iszonyatosan pontos a belső tikk-takkja.
Ettől még hülye, de az itt most nem számít. -
#1036 Azért az érdekes volt ahogy Lombardo hol kilépett aztán megint vissza,aztán megint ki... -
#1034 Van még olyan is hogy South of Heaven,meg egy régi vmi hell akármi...nekem gyakorlatilag megvan az összes. -
#1033 A Divine Intervention az egy külön album,de za is tuti. -
#1031 Ja tényleg bocsesz,Diabolus elég durva,de van egy punk feldolgozás album asszem az a címe hogy Undisputed Attitude ,na az extra durva... -
#1029 Most pedig a Sepultura:Arise megy.