75175
Valamiféle figyelemfelkeltő szöveg, hogy lehetőleg linkeljétek a videót, ne pedig flashtag közé rakjátok.
-
#3406 Nah !
14-ből 11 számot sikerült +hallgatnom.
Eszméletlen jó az album, súlyosabb, dallamosabb és az ÉNEK is nagyon szép benne, bravó ! -
#3405 RHCP -
#3404 In Flames - Reroute to remain
BÁZZZ végre sikerült +vennem az új albumot, ráadásul limited digi pakkosat, bibibii :)
még csak az első szám m1, de máris elkapott az inflémz hév, VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#3403 Thievery corporation -
Totya000 #3402 Goldfinger - Vintage Queen
Tonic - You Wanted More
Blink 182 - Mutt
Sugar Ray - Glory
Third Eye Blind - New Girl
System Of A Down - Forest
The Hives - Die, Alright
System Of A Down - Snowblind
-
#3401 Children of bodom -
#3400 Yonderboi
Igénytelen, szar, primitív magyar zene, amit érdekes módon ny-eur-ban mindenhol ismernek -
#3399 Dire Straits - Calling Elvis -
#3398 Gábor Deutsch -
#3397 Junkies - Tabu album
nem is, olyan rossz ahhoz képest, h. PANK -
#3396 Elég újhullámos, amit játszanak, neköm bejön pár dolog tőllük, plö sztem az énekes állatjó benne, tud énekelni meg üvölteni is elég jól.
Hallgasd meg az első meg a 2. albumot is...bár ha nem teccik akkor meg hagyd a .... -
#3395 lehet kilatogatunk ismerosokkel mind the gap -re:) -
#3394 Leszedtem par SOAD szamot. Nagyon nem jon be. Mondhatnam broaf. :D -
#3393 Static-X - Crash -
#3392 ilyen emberEK. -
#3391 Ugyan már!Ezek az emberek afféle zsenik,akik képesek több stílust is egyesíteni egy adott egyénen! :)) Szép látvány lehet egy ilyen példány,hál'Istennek én még nem futottam össze eggyel sem eddig... -
#3390 Az a baj, h. csak majmolják a SOAD stílust, de nem követik azt, sőt 1esek csak nagymenőségből hallgatnak, ilyet, de magával a keményebb stílus vonalával már nem foglalkoznak.
Amúgy szomorú, de ki kell mondanom, h. én is láttam SOAD pólós emberkét és buffalo volt a lábán...
Na az, ilyen ember skizofrének, tudathasadásosak vagy mia fene ? -
#3389 Igazat szóltál barátom,a sötét igazságot! :))
Viccet félretéve,valóban így van.Sajnos... -
#3388 Én is szeretem a SOAD-ot, de télleg hányok, amikor kis köcsög deszkásgecik felveszik a pólóikat, hogy ők aztán buknak a kemény zenére meg minden....röhej az egész, de 1re többen vannak... :-/ -
#3387 Mellesleg király a logód! Majdnem olyan jó,mint az enyém. :)))))))))))))) -
#3386 Nekem is van Systemes pólóm...
...de nincs suhogós gatyám :)))
Ezt már máshol is hallottam,hogy kezd divatzene lenni,meg olyat,hogy az nem is SoaD rajongó aki a Toxicity óta ismeri az együttest. Röhej...
Engem nem igazán tud zavarni,ha divatzene lesz,ha ugyanazon a vonalon marad(stílusban) a csapat,mint eddig,akkor számomra továbbra is ők a No.1.! -
#3385 Nem ment az előbb.
Isonews is haldoklik mámióta. -
#3384 http://www.cdcovercentral.com/
sok szerencsét -
#3383 Metallica - The Unforgiven II -
#3382 Kéne nekem destiny's child borító.pls help! -
#3381 In Flames - The Jester Race + Black-Ash Inheritance
megvettem...megérte !
de a rohadt életbe is, h. az új In Flames MÉG MINDIG NINCS MAGYARORSZÁGON, amikor már szept. 2. óta kapható Eu-ban :-( -
#3380 :D -
#3379 Linkin Park - Reanimation -
#3378 kezd ez a system of a down is divatzene lenni. ma láttam systemes poloban egy csveszt. mellesleg suhogos gatyaban -
#3376 tittiritti -
#3375 SOAD - Shame (of the nigga) éééés SOAD - Fuck the system -
#3374 mindenkinek mást jelent a normális, minden relatív ! -
#3373 Morricone: The very best... -
#3372 Mark'oh : never stop that feeling -
#3371 végre valaki aki normális zenét hallgat. -
#3370 az jóóóó szám! -
#3369 Barthezz - Infected -
#3367 Metallica: Master Of Puppets -
#3366 Jimi Hendrix -
#3365 PG 76-ban már nem volt tag...
http://www.genesis-music.com/Timeline.htm