75175
Valamiféle figyelemfelkeltő szöveg, hogy lehetőleg linkeljétek a videót, ne pedig flashtag közé rakjátok.
-
#4549 Terrordrome IV -
#4548 na flash... és kiket/miket halagacc ilyen stilusból ? -
#4547 Nagyon komoly, én egyszer úgy írtam hozzászólást egy fórumon hogy a Yellow Calx és a Peek 824545201 szólt közben. A végeredmény kicsit érdekes lett, teli volt a hozzászólásom cc-kel, meg x ekkel :) -
#4546 Hmm. Lehet rosszul vagyon informálva, de a ska nem a punk egyik válfaja? -
#4545 ezzel kezdek énis így lenni.. eddig ált. metal/punk zenéket hallgattam, de mostanában kezdek a DnB/ska fele hajlani. Jah és a legjobb az összes haver aki zenélt eddig 20-21 éves korban elkezdi letenni a "lantot" és ilyeneket hallgat. CSomó amatőr rockegyüttesből DnB banda lett... Tényleg érdekes hogy így megváltozik az ember.
Egyébként most Asian Dub Foundation- NaXaliTe megy. -
#4544 Enya -
#4543 Ááá, ez kész, ezen kattog most az agyam:))) -
#4542 Aphex Twin nagyon meleg zene, erre pedig én is csak azt tudom mondani, hogy no comment:)..Ilyenkor az embernek borsózik a háta..legalábbis nekem! -
#4541 Ha jól emléxem akkor hallgatnak itt egy páran Aphexet. Na ők nézzék meg ezt a linket.
No comment :) -
#4540 Kraftwerk.:)) -
#4539 Azóta lejött a windowlicker is, ez nagyon LOL klipp. A fekák szövege a legjobb :)) -
#4538 Pedig már a 90-es évek elején is voltak bulik, de azok a szó szoros értelmében underground témák voltak.Megjelent a jungle, majd nem sokkal később a dobbassz, Palotaiék nyomatták 100-el, persze mellette ott volt a rave is:))Mode pedig nagy királyság, a szintipopp muzsikák nagyban befolyásolták a mai elektronikus tánczenéket.És nehogy megfeledkezzünk a nagy öreg Kraftverk-ről!!:) -
#4537 Nekem az is nagyon sokat számított, hogy elkezdtem komoly partykra járni, ahol teljesen magával ragadott a feeling.Mikor több ezer ember egyszerre érzi ugyanazt, és teljesen széthúzza az agyad a muzsika, az leírhatatlan.:) -
Lantee #4536 Anno, amikor még nem igazán volt jellemző nálunk a "TECHNO" bármilyen műfaja (gondolok itt a '90-es évek elejére), akkor még kőkeményen Metallica, Iron Maiden és Guns'n'Roses volt a menő! Aztán szépen áttértem a Depeche Mode-ra, és onnan már csak egy köpésre volt az 1995 októberi MAYDAY 5. :))) -
#4535 én elöte semmilyen muzsikához nem vonzódtam...nem érdelet..meghalgattam ami éppen ment a rádióban...de ugy 15 éves koromban nagyon megfogott a techno...és én sem a "viv+" os dolgokra gondolok...a legtöbb ismerősöm..suliban..akik kb 1idősek velem (16-18 évig) többségük még mindig megmaradt a "nagyon kemény rokker vagyok és nézzük le a technót filingen"..nekem semmi bajom a ezekkel a divat rokerekkel azon kivűl , h mutalságosak :)....1sz mint 100 ..elekro zene nálam nagyon beütött...és nem tom miért nézik le olyan sokat...sokan azt mondják,hogy ez nem is művészet...hát én szerintem nagyobb művészet összehozni egy "Darude-Extasy" elektro számot mint mondjuk egy Hip-Hop boyz vagy N'Sync...Én má rég abbahagytam ezeket a divat elektro muzsikákat halgatni..és áttértem a minsősáégre ami gyakran "underground"... -
#4534 Ez furcsa, a legtöbb ember akit ismerek, azok előbb halgattak rockot, metalt, hc-t stb, és csak később tértek át az elektronikus vonalra.Persze van aki azóta is megmaradt a gitártépés mellett:))...Én anno nem igazán láttam a zeneiséget az elektronikus tánczenében, asszem kellett egy bizonyos kor, és némi behatás, hogy elinduljak ezen a vonalon..Pedig van rengeteg régi album ami nagyon ütős:)..Persze azt szögezük le, hogy itt most nem a viva+-os nyálas szarokról, meg a Roxy rádiós bohóckodásról beszélünk, hanem kő kemény művészetről.A skála viszpnt széles, a Technotól a goán át egészen az ambientig, és néha beficcen egy kis tört ütem is a földalatti stílusból:) -
Lantee #4533 Sasha - Live In Glasgow -
#4532 ez aztan a nagy fordulat
nalam valahogy forditva volt, hamarebb az elektos tuctuc es mostanaba inkabb a kemenyebb stilusok, persze mindent meghalgatok (az en koromban mar mindenbol tanul az ember) -
[Walaki]D`Lair #4529 Luniz - I Got Five On It (drum 'n bass remix) -
[Walaki]D`Lair #4528 Dom and Roland - Ode to Don Jose -
#4527 Az a múltam, mármint a Guns, azon nőttem fel.13 éves kis pöcsként nyomattam 1000-el, és imádtam őket.Mostmár electro muzsika rulez:), de azért még mindíg elismerem a GNR hatalmasságát:) -
[Walaki]D`Lair #4526 Az egy szar...(én meg most sokat estem :))))))
Dark Drum 'n Bass 4EVA' -
#4525 Na jól van Bobbi, most nőttél a szememben:D -
#4524 Guns'n'Roses dö beszt!!!! -
[Walaki]D`Lair #4522 Prodigy - Firestarter -
Zozo76 #4521 Kraftwerk - Computer World :) -
[Walaki]D`Lair #4520 Kraftwerk - Das modell...:D -
#4519 Kraftwerk - Autobahn -
#4518 Sublime- 40oz 2 freedom! -
#4517 Blind Guardian- Lord Of The ring -
#4516 Most töltöttem le Richard D. James bácsi Come to Daddy klipjét. Mit is mondjak... nem egyszerű :) -
#4515 Éppen a Europe - Final Countdown megy a rádióban -
#4514 Julio Iglesias - My life -
#4513 Dimmu Borgir - Puritanical Euphoric Misantropia -
#4512 Asian Dub Foundation- Real great Britain -
#4511 Darude - Ecstacy -
#4510 Howard Shore - The King Of The Golden Hall
ez a rohani muzsika nagyon bejövős, amúgy LOTR - TTT OST -
[Walaki]D`Lair #4509 bár nemtom miért ez a neve....mert tök jó kis funky-drum'n bass -
[Walaki]D`Lair #4508 EZ Rollers - Jungle Drum and Bass -
#4507 Tormentor - Anno Domini