75175
Valamiféle figyelemfelkeltő szöveg, hogy lehetőleg linkeljétek a videót, ne pedig flashtag közé rakjátok.
-
#9303 Rage Against the Machine - Testify -
#9302 te mocsok !!! de beszédem van veled !!! -
Dani19.. #9301 ilyen helyeken ne is keress igenyesebb cd-ket.. én a netrol mondjuk megtalálok minden nekem tetszö albumot. legalábbis majdnem mindent. -
#9300 mindjá jelenleg fényképezgetek.
self portré rulez :P csak nem akar összejönni :P -
#9299 te meg mircelj ! -
#9298 tudom ezért ritka nálam az ilyen... tudod én az instrumentális zenéket szeretem :P -
Dani19.. #9297 én voltam tavaly PVD-n szigeten.. nem volt rossz, de lehet h nem élveztem volna ha nem lett volna bennem kis mennyiségü THC. ugy azé adott egy kis löketet. de mondom tisztán lehet nem buliztam volna rá akkorát.. -
#9296 Kittie- Mouth full of poison.
előtte: Metallica- Astronomy -
#9295 Na a Náksi és a bráner az abszolúte tucc-tucc. Hamisítatlan magyar szemét... :(
Az a gond, hogy ha elmész pl. a violinba, vagy a mediamarktba cd-ket nézni, a nekem "normálisabb" előadóknak tartott zenészek cd-it nem lehet kapni... -
#9294 Nekem is a For an angel, meg az Another way... :) -
Dani19.. #9293 megjelennek azok cd-n is.. csak mondjuk ne ott keresd öket ahol pl atb-t vagy naksi vs branyert -
#9292 Jobb mint az átlagos tucc-tucc. Szvsz, tucc-tucc zene az, amit a roxy-n nyomnak. Normális meg az, amit vagy meghallgathatsz élőben, vagy az estfm-en éjjel, vagy leszeded a netről. Más lehetőség nincs, mivel cd-n nem nagyon szoktak megjelenni... :( -
Dani19.. #9291 a mai Paul van Dyk,meg sem közeliti a régebbit PVD-t..
kedvenc albumom tole:
Paul Van Dyk - X-mix 1 [THe MFS Trip]
ez 1992es Trance album.. hamisitatlan,eredeti.. -
#9290 for an angel megvan... nekem spec a kedvencem a connected -
Dani19.. #9289 pvd jobb zenéi a kovetkezok:
forbidden fruit,for an angel,words,na meg a l'esperanza cimü klasszikus trance ,amit Sven Vath-el kozosen csinalt..
-
#9288 Tiesto, Paul van Dyk, Armin van Buuren, Blank & Jones. Csak hogy a legjobbakat említsem ;)
A Dj magazin toplistájában pont ebben a sorrendben van az első 3, mint az év 3 "legjobb dj-je". Nagy kedvencem, a B&J, csak a 78-adik :(( -
#9287 jajj bocs, nem akartam PvD-t a mucsajporoszkai diszkó nyitózenéjének titulálni :P jobb mint tucc-tucc :D -
#9286 Én sem véletlenül a Liveset-eket gyűjtöm, és nem a albumjaikat. ;) -
#9285 Maradjunk annyiban, hogy a húzosabb (ergo jobb) PvD zenék nem "tucc-tucc"-ok ;) -
#9284 na tuci táci ból párat hallgatok meg és Paul van Dyk közte van... király -
#9283 Most már földi zenét: Paul van Dyk - Live @ Rosenmontagsrave (2002.11.02) -
#9282 Weezer - Say It Ain't So -
Dani19.. #9281 radiot.. épp techno megy.. de neeeem a roksziba. -
#9280 Deftones - Lotion -
#9279 Spice Girls - Viva Forever -
#9278 Deftones - Lhabia -
#9277 kétszer, hát a faxomat -
#9276 Rage Against the Machine - Ashes in Fall -
#9275 Rage Against the Machine - Ashes in Fall -
#9274 Deftones - Moana -
#9273 Rage Against the Machine - Broken Man
kis váltás -
#9272 Deftones - Hexagram -