75175
Valamiféle figyelemfelkeltő szöveg, hogy lehetőleg linkeljétek a videót, ne pedig flashtag közé rakjátok.
-
praksi #14606 pontosabban a Ride the lightning-ból a Call of Ktulu :-) -
praksi #14605 Metallica - Ride the lightning -
Phat Smoker #14604 monika kruse - latin lovers [voodooamt remix] -
#14603 United DJ's - Taifun -
Phat Smoker #14602 blue room project - silver speakers -
Bee #14601 Sanja nem ismerem az említett tagokat.
Igen, kisarkítottam, az érzékeltetés kedvéért.
De most már tényleg legyünk ontopicok! -
DecenS #14600 Ha mocorog benned egy kis kíváncsiság, töltsd le pl. a Way out West - Mindcircus c. számát, aztán töltsd le ugyanebből a Gabriel & Dresden féle feldolgozást. Ég és föld a különbség. -
DecenS #14599 Ha egy szám címe után ott szerepel a mix szó, nem azt jelenti, hogy azt valami üresfejű, önálló alkotásra képtelen droid csinálta 5 perc alatt. Neves dj-k, producerek világszerte készítik az egyes előadók dalainak remixeit - ezek inkább újraértelmezések. Nem ritka, hogy egy-egy ilyen feldolgozás sokkal jobban sikerül, mint az eredeti. Így aztán a maxikról már az XY neve alatt készült feldolgozás kerül ki bakelitekre és a dj-k setjeibe. -
Bee #14598 Utolsó OFF
Nem az elektronikus zenét szóltam le.
Peace!
ON -
#14597 szvsz kicsit túlzásba is vitted.
"hideg futkozik a hátamon, ha meglátom a mix feliratot egy szám után"
és pont erről írtam 14581-ben. az a gond, hogy nálad dj igénytelen jürgen egy szinten van mondjuk Digweeddel, vagy Sashaval. -
Bee #14596 Korrekt, egyetértünk. -
Bee #14595 A lemezjátszót ne szó szerint vedd, ironizáltam. -
Bee #14594 Félreértesz. Én nem értek ehhez a zenéhez, csak azt mondom, amit itt a szűkebb környezetemben (város, nem fő) látok. A 14-16 éves korosztály egy meghatározó része ilyen, hallgatom, amiről és ahogyan beszélgetnek. Innen jött az el. zene és a DJ-k keverése, ezért van az, hogy a hideg futkozik a hátamon, ha meglátom a mix feliratot egy szám után.
Ezen a fórumon a fent leírt arcokkal (még) nem futottam össze hála Istennek. -
#14593 ja és nem azért mert nincs annyi, ha félreértetted volna. :) -
#14592 nem neked szólt -
DecenS #14591 Sterbinszky, Tommyboj, Kühl, Felhő, Slam jr, Chirss, Clark, Spigiboy, Newl, Sylvie... Csak így kapásból a Freee Crew vonzáskörébe tartozó nevek... -
#14590 -
#14589 ha ennyire vágod a témát, próbálj meg mondjuk 10 DJt felsorolni Magyarországról, így fejből. ha úgy is annyi van belőlük, biztos sikerülni fog. lesni nem ér. -
DecenS #14588 Akár divat, akár nem. Akár elektronikus zene, akár nem. A folyó felszínére mindig csak a könnyű dolgok kerülnek. Amik értékesek, nehezebb darabok, azok mindig a meder alján lesznek. (Persze ez is csak általánosítás - de zömmel helytálló.) A közizlést kiszolgáló, habkönnyű ócskaságok, könnyen emészthető banális dallamok dőlnek a rádiókból, tévékből. Naná, hiszen ezt könnyebben és nagyobb mennyiségben el lehet adni.
Ha igényeset keresel, a hullámok alá kell merülni. A kommersznek nem erénye az igényesség. -
#14587 ja, meglátszik hogy divatzene, tényleg. ez a fórum is hemzseg az olyan emberektől akik elektronikus zenét hallgatnak. nem hívja magát DJnek minden harmadik ember. remélem ezt nem gondoltad komolyan.
a 20 éves lemezjátszóval nem sokat kezdhet egy DJ. amúgy nem is tudom, miért DJkről beszélsz, elektronikus zenékről szólt a fáma, nem a DJkről.
na kik azok a "szakmászok"? -
DecenS #14586 Groove Armada - Edge Hill -
Bee #14585 Nem. De. De nem de nem de.... Öööööööö... Szal szvsz azért, mert ez lett a 'divatzene', mert mindenki szakkifejezésekkel dobálozik, minden harmadik ember DJ-nek hívja magát mert lefújta a port apuka 20 éves lemezjátszójáról, mert ha kiejted a szádon, hogy bakelit, minden "szakmász" magához nyúl, és még lehetne folytatni, de nem érdemes, mert háború lesz. -
forzajuve #14584 Sven_Vath_Live_at_I_Love_Techno_CABLE_18_10_2003_MnD -
#14583 nem több belőle a szemét. mondom miért érzed így: csak a hígszar szemetek dőlnek a médiákból. -
Bee #14582 Hmm. Elektronikus zenéből is van igényes. Pl. Members of Mayday - Sonic Empire.
De az is igaz, h sokkal több belőle a szemét, mint más műfajokban. Szigorúan magánvélemény!
(User: Bee; Password: élni és élni hagyni) -
#14581 miért pont az ilyen elektronikus zenének csúfolt szemeteket kell meghallgatni? ebből jönnek a "tuctuc"ozások... -
#14580 Born To Be Wild tucc-tucc verzióban... egy újabb f*s...
Mi történik a világgal emberek??? Nem képesek újat alkotni bizonyos "zenészek"???
Sorry az OFF-ért... -
#14579 Britney - I love rock'n roll feldolgozás megy a rádióban... valami katasztrófa!!!! Ki engedte, hogy ez a picsa ezt a szemetet megcsinálja ebből a számból??? -
Bee #14578 Deák Bill - Rossz vér -
#14577 David Morales vs Armand van Helden - Needin' the Phunk -
#14576 Carpe Diem III - The Fly
Daft Punk VS New Order - Blue Monday Alice -
forzajuve #14575 Spacid-Live_at_I_Love_Techno_2003_Indoor-PROPER-CABLE-18-10-2003-dMp -
Phat Smoker #14574 Belga - Nemzeti Hip-Hop :D -
pinehead #14573 T Tahuri - Joy to the World
-
Bee #14572 ZZ Top - La Grange -
forzajuve #14571 Miss_Kittin_-_Live_at_I_Love_Techno-CABLE-18-10-2003-MnD -
#14570 Jethro Tull - Thick As A Brick -
Bee #14569 GnR - Live Era '87-'93 - Estranged -
forzajuve #14568 PET_Duo_@_Butan_Wuppertal,_March_6th_2004 -
#14567 Kraftwerk-Tour de France Soundtrack&Electric Café