Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Selway - New People
Csak 1997-es, de igazi gyongyszem!!! a jobb techno kedveloinek kotelezo 😉
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Draft album😊
nekem jonni be jol, de nagyon😊
Az AudioGalaxy is megtalalta, mar jon le.
Megegyszer nagyon koszi.
Aze' megegyszer nem vonulnak be 😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ajánlom a Belgától az Ovirapet.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Közben politizálgatunk...
Most már egy netDJ-nek (GroundZero) a legjobb speed garage mixe szól!!! Erre lehet aztán rázni a segget!!!
Shake Your Ass BAAABBBYYYYY!!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ez egy Tankcsapda idézet volt azokból az időkből, amikor még nem voltak divatosak.
Arra utaltam, hogy az iroda másik végén a kolléganőm egy mainstream kereskedelmit hallgat kalkan.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Vagy nem??
Gond van az ízlésemmel??? Meghallgatok azért mást is szóval nem kell mindjárt lerohanni az embert!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
De sorolhatnám még a sokat mondó "sokan szeretik" kategóriába is.
Ha öltözködöm, az általában azért van, mert elmegyek otthonról.
Na ilyenkor aztán végképp ütős zene kell, hogy föltöltődjek.
most épp a lent említett This is Terrorvision, tegnap pl több mint 5 órán át volt loop-ban bekeverve... kicsit belebolondultam ebbe a számba 😊
Tobb mar tenyleg nem jut eszembe.
Illetve meg annyi hogy fekete-feher videoklipp volt. Mondjuk a teve is, szoval ezt hadjuk... 😊)))))))))))
Mikor ugy 95 korul epp katona voltam, az esti korlettakaritasnal kint allva a folyoson ( vigyazva😊 ) a teveben szinte ketnaponta lehetett latni egy videoklippet ami a csaladi generaciokrol szolt. A szam cime is valami ilyesmi 56-57 vagy hasonlo. Szoval a csavo enekelt es kozben hol fiatal, hol idos embereket mutogattak. Jo dallamos volt szoval beferne a SlagerRadio zenei arculataba (ha nem 90 utan jott volna letre). Valaki raismer igy ezen hianyos leiras alapjan? (eloado - szamcim)
1000x kösssz!!
tippeltem
régebben készült egy discos változata. Az eredeti dalt szokták nyomni a
slágeren és vmi ilyesmi van a szövegében, hogy: you sexy baby
A dallamát megpróbáltam elfütyülni 😊
Itt található meg: http://www.tar.hu/psz/dallam.mp3
Légyszi hallgassátok meg, és aki tudja a szám címét, vagy az előadót,
az küldjön egy mailt, vagy írja le ide!
Előre is köszönöm a segítséget!
(ha esetleg ismerné valaki)
koszontem.
Hozzám egyelőre nem dróton jutnak ezek el.