Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
báz, olyan partyyy hangulatom van, h. vége a sulinak :DD
c64 muzsikák... szereztem pártízezret :))
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Csocso Thrill, érted!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Végre megjelent a világ legszínvonalasabb ambient válogatásának legújabb része.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Talán az eddigi legkifinomultabb albuma. Pont ezért nem fog tetszeni sokaknak (gyak. nem kommersz)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
kicsit zúzós háusz??? vagy nem is tudom milyen, de jó!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Hundred Reasons - If I Could
Korn - Here To Stay
Papa Roach - She Loves Me Not
POD - Boom
Simple Plan - I'm Just A Kid
Unwritten Law - Seein' Red
Puddle Of Mudd - Drift & Die
Hoobastank - Running Away
Nickelback - Hero
Pitchshifter - Shut Down
Lostprophets - Fake Sound Of Progress
:-)))
(pfuuj)
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
yee!
(A Sharp Mixe meg egyenesen csúcs)
http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
Hm... depi hegyek!