Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Best of France 2002
Ilyen szerelmetes számok, kollégám kész van tõle😊
Ilyen szerelmetes számok, kollégám kész van tõle😊
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Cannibal Corps - Gore Obsessed album
veridurva album, a legjobb az uccsó szám, ami 1 Metallica feldolgozás 😄DD
veridurva album, a legjobb az uccsó szám, ami 1 Metallica feldolgozás 😄DD
Jóó zene ez a Pearl Jam! (egézs az egész csak már fáradt vagyok!)
Pearl Jam - Binaural (az egézs album)
Nah !
14-bõl 11 számot sikerült +hallgatnom.
Eszméletlen jó az album, súlyosabb, dallamosabb és az ÉNEK is nagyon szép benne, bravó !
14-bõl 11 számot sikerült +hallgatnom.
Eszméletlen jó az album, súlyosabb, dallamosabb és az ÉNEK is nagyon szép benne, bravó !
In Flames - Reroute to remain
BÁZZZ végre sikerült +vennem az új albumot, ráadásul limited digi pakkosat, bibibii 😊
még csak az elsõ szám m1, de máris elkapott az inflémz hév, VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
BÁZZZ végre sikerült +vennem az új albumot, ráadásul limited digi pakkosat, bibibii 😊
még csak az elsõ szám m1, de máris elkapott az inflémz hév, VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Goldfinger - Vintage Queen
Tonic - You Wanted More
Blink 182 - Mutt
Sugar Ray - Glory
Third Eye Blind - New Girl
System Of A Down - Forest
The Hives - Die, Alright
System Of A Down - Snowblind
Tonic - You Wanted More
Blink 182 - Mutt
Sugar Ray - Glory
Third Eye Blind - New Girl
System Of A Down - Forest
The Hives - Die, Alright
System Of A Down - Snowblind
Yonderboi
Igénytelen, szar, primitív magyar zene, amit érdekes módon ny-eur-ban mindenhol ismernek
Igénytelen, szar, primitív magyar zene, amit érdekes módon ny-eur-ban mindenhol ismernek
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Elég újhullámos, amit játszanak, neköm bejön pár dolog tõllük, plö sztem az énekes állatjó benne, tud énekelni meg üvölteni is elég jól.
Hallgasd meg az elsõ meg a 2. albumot is...bár ha nem teccik akkor meg hagyd a ....
Hallgasd meg az elsõ meg a 2. albumot is...bár ha nem teccik akkor meg hagyd a ....
Leszedtem par SOAD szamot. Nagyon nem jon be. Mondhatnam broaf. 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Ugyan már!Ezek az emberek afféle zsenik,akik képesek több stílust is egyesíteni egy adott egyénen! 😊) Szép látvány lehet egy ilyen példány,hál'Istennek én még nem futottam össze eggyel sem eddig...
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Az a baj, h. csak majmolják a SOAD stílust, de nem követik azt, sõt 1esek csak nagymenõségbõl hallgatnak, ilyet, de magával a keményebb stílus vonalával már nem foglalkoznak.
Amúgy szomorú, de ki kell mondanom, h. én is láttam SOAD pólós emberkét és buffalo volt a lábán...
Na az, ilyen ember skizofrének, tudathasadásosak vagy mia fene ?
Amúgy szomorú, de ki kell mondanom, h. én is láttam SOAD pólós emberkét és buffalo volt a lábán...
Na az, ilyen ember skizofrének, tudathasadásosak vagy mia fene ?
]
]