Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/watch?v=Lmga0IUzcMg
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
"jó pázsithoz szól a nóta"<#vigyor3>#vigyor3>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
rastafari blessings coming straight from the Nile..
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Tegnap szolgálatban hallottam egy számot fogalmam sincs már melyik rádió adón és sem az elõadót sem a címet nem tudom, de nagy erõkkel keresem😄 Ha tudnátok segíteni örülnék, annyit tudok elmondani, hogy ilyen dzsesszes alappal indul egy hölgy énekel, kb mint valami 30-as éveskbeli dzsessz szám, hasonlít a hanjga Ella Fitzgeraldra, kb 1-1,5 perc után diszkóssá válik a szám és ha jól tudom Bárány Attila is játsza a bulikon amit csinál, aki ennyi információból ráismer arra a számra amirõl beszélek örülnék ha leírná, segítségeteket elõre is köszönöm!😊
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
az egyik ha nem a legjobb számuk<#eljen>#eljen>
#69524 ez meg odab*sz kõkeményen ^.^
Jó veled mikor csúszik az idõ
Remeg a hús a csontban a velõ
Észrevétlenül szalad az idõ
Pain is inevitable. Suffering is optional.