Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bryan Adams - Best of me
Bryan Adams - Waking up the neighbours
Sting - Scared love
ezek mennek folyamatosan...
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
hova süllyedtél :p
*hihi ** *
keep it minimal
Hoobastank - Dissapear
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
JEE:))
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Threshold - Pressure
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
keep it minimal
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
evörgrín <#eljen>#eljen>
keep it minimal