Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Imádom azt a számot !!
keep it minimal
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
<#eljen>#eljen>
██
Hallottam a Maydayen egy verziót ebbõl a zenébõl, Tommyboy tolta, iszonyat jó volt, de sehol nem találom 😞
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
1 Reinhard Voigt Zu Dicht Dran (4:49)
2 Schaeben & Voss Fein Raus (5:32)
3 Gebr. Teichmann Aus Der Ferne (4:10)
4 Lawrence Gilbert (6:16)
5 Dettinger Lemon (5:55)
6 Jonas Bering Storch (5:24)
7 Michael Mayer Amanda (5:31)
8 Closer Musik One Two Three (No Gravity) (6:49)
9 Philippe Cam Karine (6:16)
10 Sascha Funke Safety First (5:28)
11 Dubstar Shining Through (6:30)
12 Superpitcher Shadows (5:54)
13 Jimmi Moon Lovelane (5:26)
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Blade Soundtrack- Blood Rave Techno (Bloodbath Mix)
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
áááááá!
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
javitva a file.