75177

Valamiféle figyelemfelkeltő szöveg, hogy lehetőleg linkeljétek a videót, ne pedig flashtag közé rakjátok.
-
????
Idézlek: "Ha szeritned ezek szarok, és nem tudnak zenélni, akkor leszophacc." idézlek: "hátö...."
Én cask szimplán megkértelek, hogy ne írj be. Erre te, idézlek: "Azért leírom, mert szeretem idegesíteni a másikat"
Na majd ha felnőttél, akkor beszélhetünk újra. -
praksi #18297 hogy mondjam..... igazából azért tettem fel ezt a kérdést, mert nap mint ezzel szembesülök a suliban, az utcán, ha elmegyek focizni, stb., h a "pap" stílust kedvelők rendre "igénytelen" meg "büdös rokker"- eket kiabálnak utánam, pedig hozzájuk se szóltam... aztán végignézek rajtuk, aztán rajtam, meg elgondolkodok ezen a pap-papné dolgon, és akkor feltehetném a kérdést, hogy akkor melyikőnk is az igénytelen?
na mind1, ennyit a lekizésről, bocsánat a flém miatt. Prezi lécci töröld...... -
-
-
nah látjátok... ezt akartam megelőzni...
-
"Már nem kell! kicsit utánanéztem, hogy milyen topikokba, és főleg milyen éles elméről tanúbizonyságot tevő hozzászólásokat írtál... Tehát így már nem vagyok kíváncsi a zenei ízlésedre. Azért köszi. Szal ne írj - szerinted - jó zenekarokat, krk! Thx!"
hátö.... -
némi iróniát érzek a hozzászólásodban... -
Hülye kérdés? Tényleg ennyire pronyók azok, akik szolidaritásból "besegítenek" a másiknak? Épp pisztolyt fogtak a fejedhez, hogy ilyen agresszíven reagálj? Miért nem lehet egy normális választ adni? Miért kell - idézlek - "hülye" választ adni?
Kinek a pap, kinek a papné, de miért kell egyből utálkozni, pusztán azért, mert a másik más zenei irányzatot szeret? Ez valami deviáns viselkedés... -
praksi #18290 szacsi, lefordítom neked: KUSSOLJUNK!...
-
asszem magamat nem kell bemutatnom, szal zenei ízlés miatt nem fogok moderálni, csak csupán szép szaftos flémet akarom megelőzni... -
jah, sry, te is dizsé muzikot hallgacc mostanában
akkor kussolok, me törősz -
ezt az eszmefuttatást be is fejezheted itt ;) -

de vigyázz, mer jön a dani oszt kioktat, hogy a dizsének több köze van a zenéhez, mint a hangszereken játszó rockbandáknak.... -
praksi #18285 hülye kérdés, de egy DJ munkássága mióta zenélés? mert amit én láttam egy ilyen előadóművésztől, az csak annyit csinált, h felrakott egy bakelitlemezt, meg ráncigált pár kapcsolót..... -
praksi #18284 ja!

Geddy Lee 

-
nem. ennek a Rushnak a tagjai mán akkor zenéltek, amikor a dj rush még mégsenem született meg. -
télleg -
az DJ? -
praksi #18280 a Rush-t kihagytad!!!!!!! :-DDDDD -
praksi #18279 Gamma Ray - Fire below -
Hümm. Azért leírom, mert szeretem idegesíteni a másikat. Zsal Dream Theater, Pain of Salvation, Empty Tremor, Wendigo, Stonehenge, Nevermore, Mostly Autumn, Ayreon, Opeth, Jetro Thull. Ha szeritned ezek szarok, és nem tudnak zenélni, akkor leszophacc.
-
DT? Yamaha? Enduro? Az zsír motor! :))) -
az enyémet törölte, egyidőben küldtük el :)
sz'al
16 Bit Lolitas - Trading Places -
Noodlee #18275 Szacsit azé megvédem, ha kötöcködős emberke is!
Szal azé a DT nagyon jó mizsikát csinál. -
Kosheen egész Resist albuma :) igen ötössss... -
Noodlee #18273 SRY :( -
Noodlee #18272 Yeee! -
Dennis Edwards - Don't look any further -
;-) -
Már nem kell! kicsit utánanéztem, hogy milyen topikokba, és főleg milyen éles elméről tanúbizonyságot tevő hozzászólásokat írtál... Tehát így már nem vagyok kíváncsi a zenei ízlésedre. Azért köszi. Szal ne írj - szerinted - jó zenekarokat, krk! Thx! -
Kosheen - Catch -
Noodlee #18267
-
Akkor mondj pár olyat, ami nem az.
De ilyenkor ne félj már odaírni, hogy szvsz nagy 0...mert lehet, hogy nagy nulla, de zenélni akkor is tudnak. Vagy inkább írd azt, hogy neked nem tetszik, vágod. :) -
ok, én se vagyok beszűkült, de a nájtwish egy 0, ugyanúgy, mint a republic -
most 90'-es évek bulizenéi mennek...
Snap - Rhythm is a dancer -
Noodlee #18263 :D
Én má csak mosolygok :P -
Maxx - Get away -
nájn! :DDDD
re: Corona - I don't wanna be a star(Lee Marrow Eurobeat mix) -
Tiesto - Battleship Grey -
pinehead #18259 james holden.
repít.