Első Generáció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊 na ebbe én inkább bele se szólok... a mutáns zenehallgatási szokásaimat csak kiröhögnétek 😊)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
meg igy is jobb mint a juventus meg a danubiusz... est fm en meg regel szar zene megy az csak este indul be... ezenkivul meg hallgathatnam a slager radiot is csak valahogy nemjön be a tekerd fel a szönyeget és tarsaik... szal marad ez a gyenge ado...
kazettat nemhallgatok, cd-tarat meg nemtalalok ertelmes öszegért sehol pio hoz...
kazettat nemhallgatok, cd-tarat meg nemtalalok ertelmes öszegért sehol pio hoz...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
mert a roxyban nem olyanok mennek?
akor en valami mast halgatok roxy neven...
akor en valami mast halgatok roxy neven...
Biztos a viktor barátja a rendezõ és van rá pepus itt is...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
JUJUJUJUJUJ!!!!Ez a szõke punci nagyon veszélyes!!TÜDÕBETEG!!!!
NAGGYON jo néz ki a csaj!!!( amikor a bicajosok ugrálnak az omszikba...)
juju én is ilyet akarok...😊)))))jó nõk vannak ebben a szarban!!!!
hm a roxy támogatja..már értem hogy mé ilyen zenék mennek és nem valami szar 2 perc alatt összerakott zene...mondjuk a fastrackel😊csumm
NAGGYON jo néz ki a csaj!!!( amikor a bicajosok ugrálnak az omszikba...)
juju én is ilyet akarok...😊)))))jó nõk vannak ebben a szarban!!!!
hm a roxy támogatja..már értem hogy mé ilyen zenék mennek és nem valami szar 2 perc alatt összerakott zene...mondjuk a fastrackel😊csumm
Hm..most nézem az uj részt!!
Lehet hogy szar a történet mert tényleg gyenge!
de végre nem mz-kell rohangál a fönök és nem LADA-val versenyeznek ( gondolok it a viper ra és a gsx re😊
végre normális szine van a akamerának..nem olyan magyaros szar...
a szinkor az szinkron😊 de végre van mély az emberek hangjában és mostmár ugy szol minden ahogy kéne!!!
fények bulio csajok jo járgányok!!!
HALADÁS magyarok!!!!!!!!!!!!!!
csak igy tovább!!!!
hja a szõke csaj a kalappal aki táncolt kurva jol néz ki és eszméletlenül tetszett ahogy a csaj mozgott😊
na csum!!!nekem tetszik mert szinvonalas az egész mondjuk a történet gyenge...de akkor is😊
Lehet hogy szar a történet mert tényleg gyenge!
de végre nem mz-kell rohangál a fönök és nem LADA-val versenyeznek ( gondolok it a viper ra és a gsx re😊
végre normális szine van a akamerának..nem olyan magyaros szar...
a szinkor az szinkron😊 de végre van mély az emberek hangjában és mostmár ugy szol minden ahogy kéne!!!
fények bulio csajok jo járgányok!!!
HALADÁS magyarok!!!!!!!!!!!!!!
csak igy tovább!!!!
hja a szõke csaj a kalappal aki táncolt kurva jol néz ki és eszméletlenül tetszett ahogy a csaj mozgott😊
na csum!!!nekem tetszik mert szinvonalas az egész mondjuk a történet gyenge...de akkor is😊
akor te többet ne menj moziba! nézd meg a miniszter férelépet meg a sacra conorát!!éd addigmegyek megnézem a final fantasy: the spitirs within-t!!
a terailerje kurva jo!!!!!!
a terailerje kurva jo!!!!!!
ugye én probaltalakmegvédeni a fertõtöl, de te kerested magadnak a bajt 😊
csocso ma megint mi ez a kishituseg mi a bajod a magyarokkal... mennye azt egye egyket hamburgert hatha attol jobban hasonlitasz majd a jenkikre...
csocso ma megint mi ez a kishituseg mi a bajod a magyarokkal... mennye azt egye egyket hamburgert hatha attol jobban hasonlitasz majd a jenkikre...
szerintetek mi fog torténni a mai epizódba??? én úgy izgulok!!! táj FUN??
miazhogy a magyarokhoz kepest...
inkabb ugy mondjad hogy az rtl klub hoz kepest... a magyar filmek nagytobbsege igenis hogy jo. csak erteni kene öket, és nem azt nezni hgoy hudejolnezki a föhös csaja és mekkorat robbant az a hudegondosz szörny...
inkabb ugy mondjad hogy az rtl klub hoz kepest... a magyar filmek nagytobbsege igenis hogy jo. csak erteni kene öket, és nem azt nezni hgoy hudejolnezki a föhös csaja és mekkorat robbant az a hudegondosz szörny...
Valaki meghekkelte a bankot, tudtam, hogy csak te tudod megcsinálni!
bööööööööö
bööööööööö
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
azé a maygarok szinvonalához képest kurva nagy fejlõdés van!!!ha ez is szar az eléggé szomoru!!!és az! de hatalmas lépés neköünk magyaroknak!
azé a csajok azok jok!
azé a csajok azok jok!
Szerinted ilyeneket nézek?
Csak ez volt az elsõ rész, és kíváncsi voltam. Elég is volt.
Csak ez volt az elsõ rész, és kíváncsi voltam. Elég is volt.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Barátok közt az profibb
Hámmer az a menõ...
Egyébként pont most megy, de eddig szerintem eléggé gáz 😞.
Egyébként pont most megy, de eddig szerintem eléggé gáz 😞.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...