127
Első Generáció
-
#67 Nah kezdödik... -
manyusz #66 NA SZERINTEM EZ A Film sorozat egy szégyen.........akkor sz@r hogy azt szavakkal kifejezni nem lehet -
#65 Lteebee:mailt megkaptad? -
#64 SSS :) -
#63 Ja nem. Az speed bátyó. -
#62 SSS? -
#61 Akkor Toto Cotugno?:) -
#60 ezt el se olvastam... :) -
#59 szoval zámbo dzsimi... -
#58 :) inkább nem tesztelem le.. lerombolnám itt a nagy hosszú munkával felépített kétes reputációmat :) -
#57 :) ugyanmar mi nemvagyunk olyanok :) -
#56 :) na ebbe én inkább bele se szólok... a mutáns zenehallgatási szokásaimat csak kiröhögnétek :)) -
#55 meg igy is jobb mint a juventus meg a danubiusz... est fm en meg regel szar zene megy az csak este indul be... ezenkivul meg hallgathatnam a slager radiot is csak valahogy nemjön be a tekerd fel a szönyeget és tarsaik... szal marad ez a gyenge ado...
kazettat nemhallgatok, cd-tarat meg nemtalalok ertelmes öszegért sehol pio hoz... -
#53 Hallgatod? Akkor biztosan tetszik. -
#52 ??????? -
#51 mert a roxyban nem olyanok mennek?
akor en valami mast halgatok roxy neven... -
#50 Biztos a viktor barátja a rendező és van rá pepus itt is... -
#48 JUJUJUJUJUJ!!!!Ez a szőke punci nagyon veszélyes!!TÜDŐBETEG!!!!
NAGGYON jo néz ki a csaj!!!( amikor a bicajosok ugrálnak az omszikba...)
juju én is ilyet akarok...:))))))jó nők vannak ebben a szarban!!!!
hm a roxy támogatja..már értem hogy mé ilyen zenék mennek és nem valami szar 2 perc alatt összerakott zene...mondjuk a fastrackel:)csumm -
#47 Hm..most nézem az uj részt!!
Lehet hogy szar a történet mert tényleg gyenge!
de végre nem mz-kell rohangál a fönök és nem LADA-val versenyeznek ( gondolok it a viper ra és a gsx re:)
végre normális szine van a akamerának..nem olyan magyaros szar...
a szinkor az szinkron:) de végre van mély az emberek hangjában és mostmár ugy szol minden ahogy kéne!!!
fények bulio csajok jo járgányok!!!
HALADÁS magyarok!!!!!!!!!!!!!!
csak igy tovább!!!!
hja a szőke csaj a kalappal aki táncolt kurva jol néz ki és eszméletlenül tetszett ahogy a csaj mozgott:)
na csum!!!nekem tetszik mert szinvonalas az egész mondjuk a történet gyenge...de akkor is:) -
#44 akor te többet ne menj moziba! nézd meg a miniszter férelépet meg a sacra conorát!!éd addigmegyek megnézem a final fantasy: the spitirs within-t!!
a terailerje kurva jo!!!!!! -
#40 ugye én probaltalakmegvédeni a fertőtöl, de te kerested magadnak a bajt :)
csocso ma megint mi ez a kishituseg mi a bajod a magyarokkal... mennye azt egye egyket hamburgert hatha attol jobban hasonlitasz majd a jenkikre... -
#37 nekem a rovid haju szende........ -
#36 JAH JAH -
#34 hm..még mindig nem egy igazi vérbeli akcio sorozat de a magyarokhoz képest kurvajó!!!!!! -
lacruise #31 szerintetek mi fog torténni a mai epizódba??? én úgy izgulok!!! táj FUN?? -
#30 Fun Diego?
-
#28 fun-tastic :) -
#19 a többi ne erdekeljen... :) ugyis borzalmas -
#17 miazhogy a magyarokhoz kepest...
inkabb ugy mondjad hogy az rtl klub hoz kepest... a magyar filmek nagytobbsege igenis hogy jo. csak erteni kene öket, és nem azt nezni hgoy hudejolnezki a föhös csaja és mekkorat robbant az a hudegondosz szörny... -
#16 Valaki meghekkelte a bankot, tudtam, hogy csak te tudod megcsinálni!
bööööööööö -
#14 azé a maygarok szinvonalához képest kurva nagy fejlődés van!!!ha ez is szar az eléggé szomoru!!!és az! de hatalmas lépés neköünk magyaroknak!
azé a csajok azok jok! -
#13 A plázásoknak jó lesz. -
#7 Szerinted ilyeneket nézek?
Csak ez volt az első rész, és kíváncsi voltam. Elég is volt. -
#5 Ilyeket neztek???!!!!!
Beszaras... -
Anee #4 Barátok közt az profibb -
#3 Hámmer az a menő...
Egyébként pont most megy, de eddig szerintem eléggé gáz :(. -
#2 hm..van kulcsod nem???
:) a másik dolog hogy mi a szaré WIDE képernyőn kell ezt lenyomni?? -
#1 hm...Most nézem az uj magyar filmet....hm..egész jónak igérkezik....jobb mint az edigi gagyi szar filmek!nha de tényleg csak néha egy kcsit nyálas és nevetséges!!!!de amugy nagyon jo!!!