281
...és,ha igen mit???
-
Darkboy #241 nekem 3 éve nincs :(
marad a kártún netvörk :) ha reggel nemt tudsz aludni, nézed... reggel 4-kor kezdik asszem! :D -
#240 káeltévén még van -
#239 kár hogy dzsoni brávónak hófehér bőre meg szőke haja van:P -
#238 the rock rulez -
#237 amióta a UPC mexünette a Nickelodeon sugárzását nem nagyon nézek rajzfilmeket
geci UPC!!! -
#236 A Hódító Hódok überelei azt is, ami mindent überel :D -
#235 A SpongeBob überel mindent!Patrik -
#234 Én spec mostanában csak animeket. -
#233 vannak ilyen japán sci-fi sorozatok de nem ilyen micsupicsus 7 éveseknek hanem komolyabbak felnöttebeknek na azokat bírom -
#232 Szerintem a Tom és Jerry és a Garfield a legjobbak. -
Lipi1980 #231 Anno a 2 Stupid Dogs volt a kedvencünk a haverommal...
Volt egy egész kazi telemásolva a 2 Hülye Kutya részeivel...
Egyszer nekifogtunk, hogy képregényt rajzolunk a történetekből... (el lehet képzelni milyen képregény volt, amikor az én rajzolási tudományom a pálcikaemberek szintjénél nem terjed tovább!
Jó még az Cow and Chiken, a Ed, Edd & Eddie, és az örök klasszikus a Tom & Jerry!!
A Dragon Ball, és Songoku féle távolkeleti csodáktól hányi tudnék! -
#230 az en kedvenceim:
Powerpuff Girls
Dexter laboratoriuma
Boci es Pipi
Tom es Jerry
-
#229 Persze hogy nem rajzfilm lesz. -
#228 Csakhogy ez nem rajzfilm lesz ahogy látom:))) -
#227 Unalmamba rákerestem az imdb-n rock jövőbeli filmjeire.Nézzétek mit találtam.. -
zolis #226 Sziasztok!Nem tudjatok honnan lehetne Cartoon Network-os rajzfilmeket leszedni? (angolul) -
#225 Loui élete nagyon király -
#224 Minden nap -
#223 Én mostanában teljesen rákattantam a Toonamira.Batman of the future, Samurai Jack, Justice Leage, X-men evolution. Sztem tök királyak. Minden nap 19.30-kor kezdődik. -
#222 Én az eszeveszett birodalmat néztem meg tegnap.
Imádom azt a filmet! :-D
"Boom baby!" -
#221 most néztem reggel tom és dzserrit, angolul volt, kurva jó vót :) nemrég még megvolt az összes része pc-n (120 körül volt asszem), csak letöröltem, 5 gb-t foglalt kb, kellett a hely... :( -
#220 Igen, szerintem is hiba volt szinkronizálni a Cartoon Networkos filmeket. Tisztára elcseszik a gagyi, szánalmas szinkronnal. -
#219 kedvencem! :D -
#218 mi ez az új Lion King 3? DVD, rendes "egészestés film" vagy mi? -
#217 Az is jó! -
#216 Oggy és a svábbogarak -
#215 Meg a Kölykök a 402 -ből is jóó!! -
#214 most néztem meg a némó nyomábant, qrva jó vót :) -
Cat #213 batman of the future
samurai jack (habár most már ritkábban)
x men evolution
-
#212 ha az anime annak szamit akkor igen.. de amugy simpsons, futurama,south park..csak sajna egyiket se lattam nemtom miota:)))) meg max a nagy egesz estes mesek... ( pl most a brother bear is tetszett) -
#211 Ja amúgy kedvenceim:
South Park
Powerpuff Girls
I am Weasel
Courage the cowardly dog
Dexter's laboratory
meg még persze jó sok:) -
#210 Mackótestvért láttátok? :) Szvsz tök fasza :) -
#209 Loui élete Rulez! (Foxkids) -
#208 Sima X-men(Foxkids) vagy X-men evolution(Cartoonetwork)?
Én az evolutiont szoktam sztem az jobb -
#207 Én a Fox Kids -be szoktam belekukkantani -
#206 Én -
#205 Jelentés a keresett személyről, uram. Cincinátusz több száz éve halott. Történelmi alak, aki miután visszavonult a közéletből, az eke mellől hívták vissza a szenátusba... khm... Mint az közismert. -
#204 jajj Johnny Bravo se semmi:) -
#203 én régen a 2 stupid dogs-ot nézem a Cartoon Network-ön, amikor még angolul adták... marha nagy:) aztán Dextert is néztem, na meg persze Tom & Jerry rlz
Azt sajnálom, hogy nagyon magyar lett a cartoon network, angolul jobban szerettem. -
#202 Dexter's Laboratory a legjobb.