Ki szokott rajzfilmet nézni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt egy egész kazi telemásolva a 2 Hülye Kutya részeivel...
Egyszer nekifogtunk, hogy képregényt rajzolunk a történetekbõl... (el lehet képzelni milyen képregény volt, amikor az én rajzolási tudományom a pálcikaemberek szintjénél nem terjed tovább!
Jó még az Cow and Chiken, a Ed, Edd & Eddie, és az örök klasszikus a Tom & Jerry!!
A Dragon Ball, és Songoku féle távolkeleti csodáktól hányi tudnék!
Powerpuff Girls
Dexter laboratoriuma
Boci es Pipi
Tom es Jerry
<#idiota>#idiota>
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Imádom azt a filmet! :-D
"Boom baby!"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
samurai jack (habár most már ritkábban)
x men evolution
South Park
Powerpuff Girls
I am Weasel
Courage the cowardly dog
Dexter's laboratory
meg még persze jó sok😊
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Azt sajnálom, hogy nagyon magyar lett a cartoon network, angolul jobban szerettem.
Ja meg Tom & Jerry of course 😄D
most megy valahol? nickelodeon-om nincs
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Meg ezek a valdiznis szarok is 😛
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
sztm nagyon jó
néha xment (bár azt csak a képregény miatt, ez ami most megy foxon iszonyat gyenge)
hm, meg szamuráj jack, bár azt is csak félfüllel, elsõ néhány részt megnézve kurvajó, de utána kicsit uncsi, lapos
a star wars rajzfilm egyenesen katasztrofa lett, abbol egyet se birtam végignézni
Imádom annaka csávónak van stílusa😊) Kicsit Ford Fairlane-re emlékeztet csak nem olyan bunkó a modora😊))
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN! 😊)))))))
Nem tom miért, én bírom ezeket a rajzolt filmeket. A sorozatokat is elnézem. Kapcsolgatok a tv-n, sehol nem megy semmi, nézem a cartoon-t 😊
A filmeket is nagyon csípem. Fõleg a Pixar mûveket. De a Disney között is van néhny jó.