394
Worms World Party
-
Break #108 A "\" az interneten MINDIG "/" és NEM "\". Egy csomó helyen látom rosszul írva, és ku..., szóval nagyon zavar... (ez doom-nak szólt)
Tehát a cím: www.tar.hu/gamerz -
t0M #102 En a wwp_EUsp1_UK.exe-t szedtem le mert nekem angol verziom van. Rippel szerintem nem megy bar 1 probat meger a dolog. -
#101 és itt melyik a patch ezek közül?
mondjuk nekem RIP verzio van...
mi van még a full CDn? -
t0M #100 Az elobbi cimrol! Csak Service Pack helyett patchet irtam. Sorry. -
t0M #98 Patchet innen ftp://ftp.team17.com/pub/t17/patches/pc/ a cd-t pedig felirtak nekem :) -
#97 Honnan szedted le? -
t0M #96 Hi!
Kiadtak a jatekhoz 1 Service Pack-et, es ezzel mar lehet a neten jatszani a programmal. Nekem a Clonecd-es verzioval siman megy.
-
gamer #94 Hé a demóját hol lehet letölteni? -
#92 megy már valakinél a netes harc?
a guruban a hancu már okoskodott vele -
Viking #90 Emberek, nezzetek meg a kovetkezo cimet: http://wormsonline.tripod.com
Aki elakadt valamelyik kuldiben, nezze meg a cheats reszt! -
Rozmy #89 HUH olyan esemenyek folynak, hogy keszul a patch mert meg eredeti cdvel sem muxik a wn!
Folyamatosan ertesitik a nepet a chaten , hogy hogyan all a patch , de egyenlore meg nem mukodik... -
Rozmy #88 Shep : gyere, megprobaljuk ketten!
#anythinggoes csatin talalkozzunk!! jo? -
#87 Nekem is hasonló a helyzet, pedig jó lenne kipróbálni. -
Rozmy #86 Chat-ig megy, aztan ha csatlakoznek valakihez, a szamlalo lejar, es timeouttal elszall... mint brian-nek :(
Valaki tud valamit?
-
#85 Kösz. Most már fel tudok lépni a wormnetre de hogy a bánatba kell játszani mert az sehogy sem megy? -
Viking #84 Dupla uss ra... -
Viking #82 En se, de masok ugy latom, igen! Lehet, hogy magyar szerverezhez csatlakozas mondjuk menne! -
#81 jol van
ügyes vagy
servert én is létre tudtam hozni csak kapcsolodni is kéne ám tudni másikhoz...
na ez nem ment ma sem
igaz most már a letöltések sem mennek... -
Viking #80 Komolyan megy, letre tudok hozni szervert siman! -
#79 komolyan megy?
mi számit most ünnepnapnak mikor lehet 15töl fellépni? -
Viking #78 MEG A NETES JATEK! Ha valaki benez, jellezzen, es jatszhatunk egy jot! -
Viking #77 Na, ez engem is erdekelne! -
#76 amugy hogy lehet beállitani a nemzetiséged? -
Viking #75 Brian, a szervernel van a hiba! Eredetivel se megy! -
brian #74 Masfel hete probalkoztam eloszor a Wormnettel, akkor minden gixer nelkul csatlakozott, sikerult is angoloktol nagyokat szivnom. Azota viszont hiaba lepek ra, ott toporog a sok ember, senki sem tud jatekot kezdeni. Megjelenik ugyan a host ablakban a nev, stb.. de idotullepesi hibaval kiszall.
Egyebkent ISO-s a worms, nem rip. Ennek ellenere nem megy...
de ott senkinek sem....
Probakent felraktam a pecselt exe-t is, de persze nincs valtozas....
Szerintem magaval a szerverrel bizgeraltak valamit... Nem olvasott valaki errol mashol???
brian -
Hóhér #73 Én ha multizni akarok, akkor lefagy és RESET...
Mit tegyek?
A patch-et letöltöttem és így sem. -
Rozmy #72 Hogy megy MÁR??????? -
Viking #71 A game a badbones warez siteon talalhato itt, a patch pedig a warezcenteren talalhato. -
Viking #69 Totee, magyarazd mar meg: hogy a jo budos *****ba megy neked, ha a fel vilagnak nem? -
#68 mivel megy?????? -
t0M #66 Allitolag a CloneCD-s ISO mukodik a wormneten.
Nem tudja valaki, honnan lehetne letolteni? -
#65 Most töltöm!!! -
Viking #62 Ha lennel szives mindket fajlt kicsomagolni... Nem kell iso hozza! Siman kicsomagolod a wwp konytaraba mind a ket fajlt, aztan inditod a wwp.exe-t! -
Viking #58 Miki, valami jol el van ****va netes jateknal, mert senkinek nem jon be... -
Viking #56 Valami magyar mondja mar meg, mikor lesz neten... Magyarokkal akarok dumalni! -
Viking #55 Idefigyelj, kicsomagolod mindket fajlt a wwp konytaraba, es kesz! -
t0M #54 Ami a warezcenter-en van patch az az ISO-hoz van.
Nekem is rip van meg, es ahhoz nem talalom sehol a patch-et pedig letezik. -
Viking #53 Fiuk, az agyus: van egy girdered, ezt a healt melle, vagyis az agyu fole epited, be ugy, hogy elerd a healtet... Aztan, fogod magad, felszedsz 6 healtet, odaallsz az agyuhoz, lossz... Ugyanezt megcsinalod 7 healtel, aztan 8-cal... Es kesz a kuldi... Ilyen egyszeru... -
Viking #52 Memphis, azt en se birtam... En ugy nyirtam ki kettot, hogy megvartam mig az egyik szetbontja korulottem a terepet, azt kicsinaltam... Aztan ezt csinalta a masik is... Ot is megoltem... De aztan a legalso meglott, de nagyon profin... Nem a raketaval volt a gond, hanem azzal, hogy en hulye, viz mellett alltam... -
#51 löni?
mit az aknát?
ugy hogy visszaessek?
ez a Patch megy neked ami a warezcenteren van?
tényleg két file van benne, de az egyik nem tünik futtatjatónak