13
  • Csacsis
    #13
    msms! Indokot nem tudsz felhozni??? (pl:genyavagyok mert csak kritizálni tudok, és ha legalább annyira értenék a programozáshoz mint a... stb)
  • Dikkma
    #10
    Tényleg nem mindenért a driverek a felelősek, de az igaz, hogy a legutolsó tajvani dzsunkacég driverei ugyanúgy másolgathatnak a memóriában, mint a legfontosabb belső progik.
  • M@uL
    #7
    Na azért ne legyünk ennyire lágyak. Én már jó 5-6 éve élek Windowssal, és meg kell mondjam igen sok lefagyáson és formaton és egyeben vagyok túl. Észerevételeim szerint a lefagyások fő oka a nem kompatibilitás valamint a későbiekben a szemét. Ne mondja már nekem senki, hogy aki rendelkezik nettel vagy vesz valami számtech. újságot az egy hónap alatt nem szemeteli össze a gépet... Meg aztán tényleg vannak driverek amik hibásak, sőt ami azt illeti az én billentyűzet multimidákat kiaknázó progim összeakad pl a procihűtő szoftveres kijelzőjével, a Go!Zillával sőt még a Programok Hozzáaadása és Eltávolítása ikonnal is. De azért ugye nem feletketünk meg a jó kis kernel32 hibát okozott, bezárás részletek és a többi...
  • #3
    a lefagyásokat még okozhatja a hw kurvák körében mostanára tömegsport szintjére emelkedett overclockolás is.
  • Csacsis
    #2
    Végy egy windózt s ha lefagysz, fogd rá a driverre!
    Tehát, ha az középkorban a Microsoft hintókat gyártott volna, melyeknek útközben eltört volna a kerekük, akkor ez a hír így hangzana:

    "A Microsoft is tisztában van azzal, hogy még a legutóbbi hintói is sokszor lerobbannak, ami egyrészt köszönhető az esetlegesen hibásan kovácsolt, vagy feljavított alkatrészeknek, másrészt magának a hintót kivitelző céh-nek, vagy pedig a nem megfelelő minőségű meghajtó programoknak, vagyis a kocsisnak.
    A Microsoft cég emberei arra ösztönözték a kocsitulajdonosokat, próbáljanak meg minél tökéletesebb kocsisokat felvenni. így olyan konkrét eseteket is bemutattak, melyekben az instabilitás oka a nem megfelelő minőségű kocsis volt. (szegényt leitatták)."

    :)
  • netrunner
    #1
    Ez szerintem jogos. Akárki akármit mond, meg szidja agyba főbe Bill G. bácsit, azért nem minden lefagyásért ők a felelősek. Hanem inkább a szarul konfigurált állítólag mindennel konpatibilis bővítőkártyák, és az azokhoz írt szintén "kitűnő minőségű" driverek. Szerintem aki ész nélkül állandóan a Microsoftot szidja az nem tudja hogy miről is beszél...
    (Félreértés ne essék, nem vagyok Microsoft FAN :) )