chatek és társaik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv mindenki!
Tudom nem ide tartozik konkrétan, de nyitottam a PIDGIN nevezetû chat-kliensnek egy topikot, aki használja(windows-on), nézzen már be légyszi, mert lenne egy pár kérdésem vele kapcsolatosan! Elõre THX! <#worship>#worship>
Tudom nem ide tartozik konkrétan, de nyitottam a PIDGIN nevezetû chat-kliensnek egy topikot, aki használja(windows-on), nézzen már be légyszi, mert lenne egy pár kérdésem vele kapcsolatosan! Elõre THX! <#worship>#worship>
Ez a Visual Chat valóban nem rossz, kicsit feldobja a grafikus dolod, nem csak sorokat olvas az ember.
Ráadásul már idõsebb korosztály (18-30) is kezdi megtalálni, fixálva van sok szoba, stb. Szóval érdemes lesz odajárogatni, ha valaki szeret chatelni, és egy kicsit vizuális típus. Ha pl. saját fotódról körbevágott alakod feltöltöd, és látja egy admin (piros nevûek), akkor zöldre változtatja a nicked, ami annyi elõnnyel jár, hogy a változtatható szobák hátterét és zenéjét megváltoztathatod te is. Természetesen utána olyan képet használsz, amilyet csak szeretnél.
:)
Ráadásul már idõsebb korosztály (18-30) is kezdi megtalálni, fixálva van sok szoba, stb. Szóval érdemes lesz odajárogatni, ha valaki szeret chatelni, és egy kicsit vizuális típus. Ha pl. saját fotódról körbevágott alakod feltöltöd, és látja egy admin (piros nevûek), akkor zöldre változtatja a nicked, ami annyi elõnnyel jár, hogy a változtatható szobák hátterét és zenéjét megváltoztathatod te is. Természetesen utána olyan képet használsz, amilyet csak szeretnél.
:)
[/cserf][/fülünyúl]
irc.extra.hu
hunchat.telnet.hu
a szobákat nemmondommeg :)
hunchat.telnet.hu
a szobákat nemmondommeg :)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Ott is a kérdezz felelek, játék közben.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
itt a tablo :)
http://www.webshots.com/photos/springbreakbikinis.html
nemis :)
extra.gyaloglo.hu/Haliho_party
http://www.webshots.com/photos/springbreakbikinis.html
nemis :)
extra.gyaloglo.hu/Haliho_party
Laalaa te lehet hogy fiukkal ismerkedsz de a mi szobankban a lanyok igaziak es nem is akarmilyenek
Tapasztalatbol tudom :)
Tapasztalatbol tudom :)
Ezért kell normális heyre járni, nem oda ahol sokezren vannak... :)
a viktoria aki igazibol viktor, a gabi aki gábor és a satöbbi... chat en keresztül ismerkedni tök röhelyes...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Bocs Breki, de nem szeretem a java alapú chateket. Ez megy mIRC alól is, ráadásul már 1 ideje vendég vagyok ott :)
Én leszek aktívan :) battletech csatin régi vendég vagyok :) (eddig esténként, mostantól délelõttönként is)
Szerintem a sg chat kircsi lesz, de reggel néztem és szinte senkise volt.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Szerintem legtöbb chat elég eldurvult sajnos :((
Szinte alig lehet valahol kulturáltam beszélgetni valakivel. De most a egon egész szuper gyors és operátorok vigyázzák a rendet. Ha tudtok valami jó chatet irjatok!
Szinte alig lehet valahol kulturáltam beszélgetni valakivel. De most a egon egész szuper gyors és operátorok vigyázzák a rendet. Ha tudtok valami jó chatet irjatok!