33
-
nyunyu #33 Azt meseljetek el, mi az hogy a Maxtor, meg az IBM betort a piacra???
Milyen piacra??? A vilagpiacon a Quantum sehol sem volt hozzajuk kepest, csak a sok csoro magyar vette a Quantumot, mert olcso... (Minoseggel aranyosan...)
Legujabb kedvencem a Nikimi nevu gyarto, ami gyakorlatilag a selejt Quantumokbol osszerakott _uj_ vinyo... Rohej.
Conner: Seagate vette meg ugy 3-4 eve... Akkor tuntek fel a Conner dizajnos Seagate-k...
Seagate: van egy XT-m, benne egy 20MB-s Seagate...
Mai napig mukodig, pedig legalabb 10 eves... -
#29 Szóval!
Az én tapasztalatom a wincseszterek terén ennyi:
A quantum nagyon jó, stabil, megbízható!!! (talán ma már nem a leggyorsabb és leghalkabb) háttértárolókat készített. Az ismerőseimnél régebben (2-sok év) akinél nem seagate-volt, annál quantum winyo. Egy részénél még ma is így van, bár kétségtelen, hogy betört a piacra az IBM és a Maxtor.
Nekem jelenleg 3 db Wincseszterem van: 1 Db 20Gb-os és 1 db 544Mb-os Quantum. Mindkettő dolgos, szolgálatkész.
És kaptam még egyet ingyen, (illetve egy cég szemetesében találták!!!) igaz, látható rajta sérülésnyom (nem a nyákon), de a jó öreg '92-es gyártású WD2021-es, melynek 120Mb-os kapacítása ma már max rémálom, még mindíg kívállóan működik.
Szóval nekem bárki, bármit is mond, siratom a Quantumot. Kár érte. -
#23 A Quantum regen jo vinyokat csinalt, de mar egy ideje nem. Voltak gyorsabb, csendesebb!!! vinyok. Nekem volt Quantum, Ibm, Maxtor (jelenleg) ebbol talan a Maxtor a legcsendesebb. A Maxtor vinyok mostanaban mar jok (regebben azert eleg hirhedtek voltak) De igazabol lehet, hogy a Conner a legjobb, mert van egy 91-es 80 megasom es meg mindeig mukodik. :) (Tenyleg a Conner is mar jo ideje eltunt) -
[Red] #21 R.I.P. -
#19 A Maxtort en a jo winyok kozott nem emlegetnem...
Az uj IBMek az igaziak ATA100-ban. -
#17 Nekem 2db Quantum vinyóm van és tökéletesen működenek.
-
#16 Én csak azt nem értem, hogy miért nem hatodrangu gyártok álnak le és miért az élenjáró közismert gyártok mint pl.: ugye Quantum, 3Dfx, Ericcson ???
-
altrix #15 Hali emberek...
A Quantumot sajnálom én is...:-((
A Diamondot pedig megvette az S3 (így járt ha jól emlékszem) De ez azt jelentené, hogy jobb az S3???
Lóf****!!! Csak ruppótlanok az emberek...vagy nem
értenek hozzá...Az őskorban (annó 96' körűl) elég sokat másoltunk (persze,hogy legálisakat:-))
a seageat lassú volt hangos és megbízhatatlan a maxtor mindíg összeakadt a többi vinyóval és pio1 -el száguldott (némelyik) a samsung meg egy jobb floppy sebességével vetekedett (bár a 1,44 -es elöbb behozta a könyvtárak tartalmát)a fuji még nagy király volt csak nemigen lehetett kapni (a leghalkabb winyó)
Ja klubba Quantummal jártunk...az bírta az ütéseket is, és a leggyorsabb volt. Nekem most 20as -es Quantumom van sandra alatt már 22000 -et is vitt...(a sok szutyok miatt 19500 -nál van és mindjárt betellik) 1 szó mint száz én sajnálom a Quantumot.... -
ATi #14 Quantum RulZ -
#13 3dfx et kitargyaltuk... Quantum ... hat volt nekem behalt, vettem ibmet azota is itt van a gepbe es rohogve veri a quantumot... en nem sirok miatta. -
#8 1 perc néma csönd!
A Quantum megérdemli....
-
zsozso #5 BAZZ először 3DFX aztán a Quantum????
Ebből mi lesz???
Ennek a vesztesei mi vagyunk...
+marad a sok szar a jó kihullik????
Ha ez így megy akkor hamar kidől a pc-s ipar...