133
Summoner és ami mögötte van..:)
-
The Lord #54 Hát Brain én a levezető utat a tolvaj képességeivel nyitottam ki szal akkor tökmind1, majd jáccom ma vele újra és a seeds of aarhurt kinek kell odaadni?
-
The Lord #50 Na elakattam újra :-(( Gondjaim:
1. Amikor megyek Ionából vissza, akko bead ehgy mozit ahol egy csontváz fasza gyerekként hív csatára, esélyem sincs ellene, hogy lehet kicsinálnmi a kicsikét?
2. Ionában csak a Ring of Lightot találtammeg, amúgy a Katakombák bejáratánál van az a sok szobor, azokkal mit kell kezdeni?
3. Seeds of Aarhur, megvan a cucc, kinek kell odaadni?
Előre is thx ßye -
The Lord #45 Ember melyik templomban? Uvathban (vagy vmi ijesmi a neve)? Me az bazi nagy azt sose találommeg akkor, de megpróbálom, kössz. Salamanka tongue's-ban tucc segíteni? És a lucky charmban? -
Jacky #44 Az egyik "uveg" a templomban van egy lepcso mellett. A masik, valszinuleg amit te is megtalaltal a csatornaban. Ha jol emlekszem a 3. Lenelen kivul van, talan Ionaban. Egy eleg jo cuccot kapsz majd ertuk. -
Jacky #43 HTDBRAIN: Ezek a szintek! Ez mar igen.
The Lord: ha az a lucky charm a fulkarikas kuldi, na akkor azzal meg nagyon sokat fogsz szenvedni: mindenki tovabbadta mar vkinek. A szalamankat nagy sokara csinaltam meg, de ugy, hogy nem is vettem eszre :/ -
The Lord #42 Máncsak pár mellékküldetéssel van gondom -
The Lord #40 Sziasztok émmég csak 4 órája jáccoma game-t és elakattam. Tuttok segítenmi a melléküldetésekben. Van az a szalamanka nyelve vagy mi a tököm amit ha az árusnak adok akko aggya az elixírt. Na asszongya hogy nyugaton a domboknál van, de merre van nyugat? Meg a Lucky Charmot se tom, a 3 színű üvegből is csak a zöld van meg, még a várba se jutottam be me nem engedik be józsit. Segíccsetek pls!!!!! Előre is thx -
Jacky #38 Jekharral nekem a critical hit nagyon bejott. Nem ritkan 370-380-at is ut. -
Jacky #37 Mike: sajnos csak vasarnap du. ferek hozza ADSL-hez, ami kell a multihoz, mert modemmel nem megy. HTDBRAIN: en is sokat koboroltam a map-en, igy eleg magas szintuek lettek a karakterek: 21-22.
Nekem csak az elso demon okozott gondot, mert akkor meg csak 2-en voltak, Joseph es Fleece.
A multit erdemes kiprobalni, LAN beixelessel, auto chain-nel erdekes kombokat tanul meg pld. a harcos, de gondolom ugyanigy van a tolvajjal stb. is.
-
#34 Nekem lenne
de nem vasarnap es enm 14-tol -
Jacky #32 Az uj PC Guruban van 4 oldalnyi ismerteto a jatekrol.
Eleg keves es jatekleiras sincs, meg kuldimegoldasok sem de hat ez van. -
Jacky #31 Kiraly ez a jatek! Nagyon tetszik nekem is
Es koszonom a segitseget :)) mar tovabb tudtam igy haladni.
En is elakadtam az utolso gyurunel de alabb lattam a megoldast ugyhogy ez is meglesz.
Nincs kedve valakinek vasarnap du. kb. 14.00 oratol jatszani multiban? 1. szintu kezdo karakterrel. -
Jacky #17 Segitseg kellene! Leneleben a palotaban megszereztem a kulcsot es az amulettet is, de se a 3.-on se a 4. szinrol nem tudok bejutni ahhoz a Yon-hoz. Azt irjak, hogy a 3. emeleten van, de ott is van az ajtoban egy emberke es ha meglat akkor annyi. Segitsetek! Ja es hogy jelenik meg a tobbi varos, mert nekem a terkepen meg csak Lenele van aztan kesz. -
#16 Na gyerekek akkor majd jaccunk multit? -
#14 A game az jo de kurva nehez ... egyszeruen nem latom ertelmet annak hogy megyek 2 emberrel es ram jon 3 szorny es ket utosbol leut:) Szal nemtudom de itt hogy kell harcolni mert en amit eddig ladtam semmit nem kell csinalni csak nezni:)
Ez igy lesz vegig? Ez szecska... -
#9 54559817-es icq-ra írjatok.. -
#8 Végre ez is megvan !
Szólj , majd ha mehet a játék !!! -
Majati #7 AHA. Rajottem miert kerdezted, hogy meg van e s Summoner, Jock :D. -
#6 Szia !
Ma reggel kapom meg , lehet szó majd egy kis netes játékról is !
Ez a megjelent hivatalos patch lenne ?
Még nem néztem meg , hogy milyen javításokat is tartalmaz.
Na a lényeg , hogy benne vagyok ! :))
-
#5 irattam...
bocsesz de nemtom hol lehetne letolteni...:{
esetleg ha ez segitseg: 2cd/s es ahogy nezegettem sok benne a jatek engine/vel keszitett atvezeto{stb} anim. minimum inst 700M korul, full 1,4 ha jol emlekszem..ja es a netes jatekhoz a netrol meg le kell huzni egy javitast is*ami korrigal a multireszen egy kicsit}..
Varom a jelentkezeseket...:}
-
#3 oksa, írj ide be ha megvan és megbeszélünk egy időpontot..
továbra is várom a jelentkezőket:)
Ja egy kis info a progiról: a gond hogy egy kicsit lineárisra sikeredett, de szeritem nem zavaró.
grafikalig szerintem jól eltalált: gyönyörű helyszinek vannak benne (pl a kastély iszonyat jó néz ki..), nekem nagyon bejött..
karakterek: egy kicsit szűkített a választék: singlebe nem is választhatsz, max csatlakoznak hozzád karik..
egyenlőre ennyi bye jock :)
ajálom mindenkienk, érdemes megnézni...:) -
#1 na hali mindenkinek
keresnék olyan emberkéket akinek már megvan a progi, és lenne kedve egy kis multis közös kalandozáshoz!
ahogy nézegettem regisztrálni elég egyszerű(én már meg is tettem:)), nem kell hozzá semmilyen kulcs stb...:)
A thq szerevereken még elég ekvesen mozognak, így ki ké ne próbálni együtt is a progit..
max 4fő, magus, summoner, thief és harcos karik választhatóak..
először ide írjatok pls...:)