3440
HTML is cool
  • Sub
    Csak a freeweben (mindenhol) lekenik a warez cuccokat :-( (mp3-akkal kezdik)
  • Tomcat
    Nem kell őket választani... Néha nagyon gyatra a szolgáltatásuk színvonala. Volt úgy, hogy 1 hétig nem lehetett FTP vel elérni őket, a webes feltöltés meg kifagyogatott, mint az atom!!!!!!!
    Freewebbl ilyen nincs
  • Sub
    ja elég tetű néha ez a tár ...
    de ez van
  • Tomcat
    betöltődni betöltődött. Igaz menü képeinek egy része nem, satöbbi. Na mind1, azért alakúl
  • Sub
    csak táros ne olvassa :-)
    BETÖLTÖDÖTT MÁR?
  • Tomcat
    Szvsz a tar.hu nem a legjobb választás-mondom én, aki szintén azt választotta először :). Freeweb, vagy x3.hu jobb
  • Sub
    ja
  • Tomcat
    kegyetlen lassan küldi a tar :(
  • Sub
    Klikk ide!
  • Tomcat
    Hüm. Csak nekem van. Meg elvileg Dikkmával közösen csináltunk volna egy oldalt, de ez időhiány miatt-mondjuk őszig nekem most van- elmaradt...
  • Sub
    van olyan haverod akinek még van weblapja?
  • Tomcat
    Kicsit pofáztunk :)
  • Sub
    okok :)
  • Hóhér
    lepke; nyelesfazék; gyűjtőmedence; penészgomba; répacukor; töltőtoll; iránytű; pirkadat; bit; fékpofa; térfogat; mos; zseblámpa; láz; adás; fehérje; kémény; súlytalanság; krumpli; fej; madárfészek; szemtengelyferdülés; padlószőnyeg; medvebocs; indiánlány; turbulencia; zsírfolt; téblábol; spirálfüzet; naprendszer; képeskönyv; hápog; kimondottan; lövés; menés; zsiráf; kifli; naposcsibe; péklapát; térkép; ejtőernyő; fűz; farakás; a; lapoz; ólmozatlan; hiteget; átjátszótorony; gémeskút; fácánkakas; méhkaptár; víz; közvélemény; vadmalac; előny; kátrány; sífelvonó; traktor; gallér; ficánkol; ajtó; kerek; eperfa; világváros; kacsaláb; csomagol; köntörfalaz; liftakna; megvet; ő; mag; hasadás; káposztalevél; kislexikon; nagyobb; sípszó; buszvégállomás; irtózat; mélytenger; magasföldszint; korkülönbség; hitványság; korrupció; rakétaindítóállvány; rövidtávfutó; kéményseprő; iparmágnás; kerékagy; hullám; zászlóalj; tetej; kalifa; vajaskübli; kabóca; hídpillér; gesztenyefalevélaknázómoly; utánpótlás; keménygallér; feladatváltások; megrendelő; intézet; alaprajz; sárgarézvödör; gyapjuh; villásdugóaljzat; mezőgazdaságitraktor; fénnyaláb; harang; haramia; varangy; varamia; kovakő; serpenyő; zártosztályvezető; pontatlan; pentatlon; gépkarabély; zacskóstej; gombszemű; keresztöltés; fiók; lányok; vidám; szomorú; magas; alacsony; kövér; kés; hegy; vita; min; talány; intézet; csigalépcső; vaskereskedő; menj; hal; kalifa; rablónyárs; polgár; nyers; fazsindely; mézes; házas; bor; só; mocsáriszörny; prém; hajsza; hajófar; kas; széles; szélcsendes; ólomkatona; sósvíz; darázs; mosás; parázs; kirakó; rejtély

• Tomcat
    jah. sleep well :)
    telefonált egyik barátom, azért késett a válasz :)
  • Sub
    hehe :)
    sok helyen láttem már de legalább tudom mit jelent szvsz :-)))
    szw:Szlíp well!
  • Tomcat
    szvsz=szerény véleményem szerint :))
  • Sub
    onMouseOut="hiLite('dot8','dot08','hint','hint_empty')"
    onMouseOver="hiLite('dot8','bug08','hint','intro')"> border=0 name=dot8 src="../kepek/in8_ki.gif" width="210" height="20">
  • Sub
    "szvsz"
    Ez sem tudom mit jelent pedig gyakran használod :)))
  • Tomcat
    (el)rendezett? valami ilyesmit kell itt jelentenie szvsz
  • Sub
    mit jelent az hogy strukturált?
  • Sub
    lesz!
    És ezt nézd:

Hogy mi az XML???

Az XML egy leíró nyelv olyan dokumentumok számára, amelyek strukturált információkat tartalmaznak.

A struktúrált információk kétféle dolgot tartalmaznak: egyrészt tartalmat (szöveg, képek) másrészt információkat a tartalom struktúrájáról (például, hogy az adott helyen levõ szöveg az fejléc lábléc vagy fejezetcím). A leíró nyelv pedig egy mechanizmus arra, hogy ezeket a struktúrákat azonosítsuk a dokumentumban. Az XML specifikáció azt definiálja, hogy milyen módón írható le egysegesen a dokumentum.
    Már most is rengeteg olyan alkalmazást fejlesztenek, amelyik XML alapú, vagy XML dokumentumokat használ, pedig az XML még igencsak friss szabvány. Ha az XML kapcsán dokumentumról beszélünk, akkor a "dokumentum" szó mögött nem a hagyományos értelemben vett dokumentumot kell érteni, hanem más XML adatformátumok sokaságát. Ilyenek lehetnek például vektor grafikák, e-commerce tranzakciók, matematikai egyenletek, objektum meta adatok, server API-k és más struktúrált információk.
  • Tomcat
    hehe
  • Sub
  • Tomcat
    Az kiri!!!!!
    Na, akkor lesz MSN? :)
  • Sub
    a www.swf.hu-n letöltheted a teljes Flash 4 tananyagot 1ben
  • Tomcat
    Jaja, mindig
  • Sub
    Most találtam ilyet hogy XML
  • Sub
    És az mindig jelez hogy mi van?
    Levél stb?
  • Tomcat
    Aztán letöltöd a progit, s kész
  • Sub
    Komplett kézikönyveket is találsz ami be lett szkennelve
  • Sub
    AZ IGEN!!!
    Tehát
    1.Kell 1 Hotmail cím
    aztán?
  • Tomcat
    OK, utánanézegetek asszem magam is
  • Tomcat
    M
    S
    N
  • Sub
    Írd be az origó tár extra keresőjébe a kívánt szavakat!
    Annyi lesz (angol/magyar nyelvű) mint a nyű
    Onnan szedegettem össze! Most kivagdosgatom; összeollózom őket 1 fájlba és lesz 1 komplett kézikönyvem
  • Tomcat
    Igen? Az jó. Nekem is valami "továbbképzés" után kéne már néznem :)
  • Sub
    Valami objektum szerkesztősdi ami kapcsolatba áll a HTML-lel
    Ennyit tudok róla!
    Hhu annyi Javascipt;Flash;HTML ... stb. tananyagot találtam a neten hogy csak győzzem átnézegetni :)
  • Tomcat
    VRML? Hüm, az igazat megvallva, most "hallom" ezt a szót először! Pontosabban nem is, de most nem jut eszembe, mi is pontosan
  • Sub
    Tudod mi az a VRML???
  • Sub
    UBUL :O