HTML is cool
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
:-)))))))))))))))))))))))))))))))
KELL A HTML, KELLLLLLLLLLLLLLL.
(marquee direction=left)(marquee direction=right)Ide célszerû egy képet belinkelni(/marquee)(/marquee)
Valahogy ez kimaradt a Supergamezes repertoárból!
Egy nagyon nagy kéréssel fordulnék hozzátok! Van nekem 2 web oldalam is. Mindkettõ keretbe foglalt designal rendelkezik. Szóval egy 3x3-as táblázatban a külsõ 8 cella egy keretet ad meg, és én a középsõ cellában helyezem el az információt. Nos ez elég pofásan néz ki, de van vele egy kis bibi!Mégpedig, hogy, ha a szöveg túlcsúszik az alsó vagy a felsõ kereten, akkor ugye szétcsúszik a kép. Ha entert nyomok, akkor pedig túl nagy lesz a sortávolság, hogy a szöveg egy bekezdésnek hasson! Eddig ezt tökéletesen ki tudtam küszöbölni azzal, hogy minden egyes sort külön táblázat-sorba raktam Roh@dtul idõigényes és pepecs munka volt, de régen megfelelt. Most viszon egy olyan oldalt kéne befejeznem, ahol a legrövidebb oldal is több száz sor. A fenti módszer kissé komplikált lenne. És ami még gáz, hogy lassan lejár a határidõm!!! Meg tudnátok nekem mondani, hogyan lehet olyat csinálni, hogy egy cellán belül megadni egy maximális cella hosszt, és, ha ezt elérik a karakterek, akkor autómatikusan sort törnek! Ja, és van még egy kis bibi: én designer vagyok és nem programozó! Alig értek a html-hez, eddig egy mezei Front Page Express.el dolgoztam.
Elõre is köszi:
Rincewind
1 hétig voltam csak távol, de már a marquee-t is betiltották )😞((((( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pfffffffffffffffffffffffff........
Kár. na szal üdv ALL, i'm back....
Köszönjétek neki
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Ez nem igaz már nagy betût sem lehet írni
Na mind1, mint már 1x mondottam régebben, eljön az idõ, mikor elegük lesz, s jól megszivatnak majd minket, hogy mindent letiltanak. Úgytûnik eljött ez az idõ... 😞
Pedig szvsz(:-) ) sokkal dizginesebb volt tõlük az egész fórum
Ja amúgy mennyi HTML tag et is tiltottatok már le? 😊 Jó, mondjuk a TABLE kód érthezõ volt, azzal eléggé lehet dúrvúlni, de a marqueeval nem lehet kárt okozni a fórumon... Vagy az volt a baj, hogy fals lett tõle a statisztika? napi hozzászólások túl nagy része volt marquee, vagy mi?????

tok igazad van ez a FINISH