HTML is cool
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Durva ez a Doom3, fõleg az elsõ demó 😊
Van úgy hogy easy-n, elsõ pályán az ellenségektõl el se lehet férni... besz**ás 😊
Van úgy hogy easy-n, elsõ pályán az ellenségektõl el se lehet férni... besz**ás 😊
Ja és én nem mondtam hogy nem jó😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Pikacsu suxx😊
www.extra.hu/pretender de ne számits sok jóra mert 5 letöltött játékból 1 mûxik😞
www.extra.hu/pretender de ne számits sok jóra mert 5 letöltött játékból 1 mûxik😞
ez akkor is rohadt jóóóóó
töltöm lefele!
:-)))))))))))))
sirálly rullez
töltöm lefele!
:-)))))))))))))
sirálly rullez
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Mindenesetre van hasonlóság a HunDoom és a Doom 3 között:
Habverõ-Elektromos fogkefe(ez nem olyan nagy)
És disznó-csirke(tojásokat "lõ")
Habverõ-Elektromos fogkefe(ez nem olyan nagy)
És disznó-csirke(tojásokat "lõ")
Sirály😊
És az elsõ kép szélén az a sárga nem Micimackó?😊
És az elsõ kép szélén az a sárga nem Micimackó?😊
A többsorosságot < br > -el(space nélkül)
Király ! Ezt miért kéne kimoderálni ? A lényeg el van takarva és így jobb is, mert izgatóbb ;-))
tessék, sztem tök 1értelmû
< p > < img src="http://www.xy.hu/kep.jpg" > < /p >
a kacsacsõrök elõl vedd ki a spacékat és menni fog, kell a " is, és linket meg te rakod be.
< p > < img src="http://www.xy.hu/kep.jpg" > < /p >
a kacsacsõrök elõl vedd ki a spacékat és menni fog, kell a " is, és linket meg te rakod be.
na sub ezt rádbizom, tessék egy feladat, csináld meg ugy hogy a szöveg kintröl jöjjön be és megálljon a bal kép szélénél......de persze nemelég ha bekopyzod az 1032 es beirásomat😊)
probáld meg sima koddal😊))
Sok sikert!!!😊
probáld meg sima koddal😊))
Sok sikert!!!😊
ez nemjöttbe😊
proba 2......
na talán ez?
proba 2......
próba........
na talán ez?
arra lettem figyelmes hogy alul ugy uszik be a szöveg és megáll mikor beér.......fogadjunk nemtudom megismételni😊))))))
háthamár lúd, legyen kövér😊

Na ebböl nemtom mi sül ki😊))

ja és az a Counter-party ami Paint Brushhal lett megalkotva az eszméletlen még most sem bírom röhögés nélkül ha ránézek :-)))
Diab lóóóó
meg CsernoBILL Gates :-))))))))))))))))
Diab lóóóó
meg CsernoBILL Gates :-))))))))))))))))
nem hinném hogy ismerjük 1mást személyesen de az oldaladon bukkantam a gamére! Szerintem egyész jól sikeredett
lásd 973.............😊))) nemkell reinstall
na irom........
kell elöször is a gomb, majd az onMouse Event az actionscriptekböl, ott hagyd bejelölve a releaset és kattints a GetUrl actionscra majd ott beirod az elsö sorba a html lapot, a másodikba a frame nevér, pl mainFrame, mint emlitetted a 3. sor t változatlanul hagyod
ebben az szokott gond lenni hogy nem aktiv az onmouseEvent, ne a teljes Framera rakd rá az actionst, hanem kattinst a framen belül a gombra amjd ugy ird rá az actionst.........ha nemsiker irjál ujbol😊))
FLASH 5 IS COOOOOOOOLLLLLL
kell elöször is a gomb, majd az onMouse Event az actionscriptekböl, ott hagyd bejelölve a releaset és kattints a GetUrl actionscra majd ott beirod az elsö sorba a html lapot, a másodikba a frame nevér, pl mainFrame, mint emlitetted a 3. sor t változatlanul hagyod
ebben az szokott gond lenni hogy nem aktiv az onmouseEvent, ne a teljes Framera rakd rá az actionst, hanem kattinst a framen belül a gombra amjd ugy ird rá az actionst.........ha nemsiker irjál ujbol😊))