HTML is cool

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mateos

mateos

mateos

mateos
heeh
De azért válaszoljámá,tudod olyant aminek van gögőlye,bele lehet írni,fehérebb mint a többi..:😊))))
Na olyat hogy csinálok?

mateos
áá , má 1 fél éve nem gyakoeroltam , bele kell jönnöm , csak adjatok , pár percet :-)
mateos

@Mateos is cool

Hogy lehet ilyen izét csinálni,amibe bele lehet írni?😊)))

mateos

tár.hu jó, de reklámframe van. Extránál pop-up reklám lehetőség is van, így nem viszi a helyet...

Na ja, nagyobban jobban nézett ki, de most ennyire volt erőm 😊

Hát az egy CS betű akart lenni-meg volt is, de valahogy szétcsúszott a fórumon :S

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

Shep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep

Ron Ragm
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm

mateos
Ron Ragm
grrrrr

Ron Ragm
45678654
648458
468494794
47947974
474312148

Coine
FREEWEB XAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tár.hu , sztem jó !

Coine
ez mi akart lenni ?

Coine
ez állat jó volt NAGYBAN, de így is jó ! ;-)

Coine
Ahh azt lehetetlen :-)))

Na mind1

Bázzeg a jó ..........

Amúgy megjegyezném, hogy a PC-s játékoknak leáldozott! topic mindössze cirka 17000 hozzászólással vezet csak! Kispálya lesz behozni! 😄

Hüm, kis levezetésnek megcsináltam a rgi mátrixos marquee egy kisebb változatát...

Bázz majd kiesnek a szemeim! Vagy 4 óta az új csira weboldalt csináltam! Tudod a sima HTML változatot. Már kész van, amúgy, csak se Freeweb, se extra nem megy éppen és nemtudom kirakni. Ja igen, amúgy a weblap költözik a Freewebről... Kezd nagyon tré lenni ez a freeweb 😞 Sebaj Extrán nincs reklámframe.

Hát igen, volt itt minden dögivel, még hack is! Hehe 😊 Amúgy ez a hackelhetőség valami SG fórum specialitás is lehet 😊, mert múltkor a Lionwt fórumában olvasgattam 1 zopicot, ahol 1 csákó fikázott mindent. Írom be, hogy kéne valami olyan fórum, ahol IP alapján, vagy nick alapján blokkolni lehet az ilyeneket. Lényegtelen... Elküldöm az üzenetet. Erre: az összes üzent törlődik, a topic címe helyett üres hely --> meg se lehet nézni!!!! 😊))))) Ehhe

Coine
Ennek a topicnak fent kell maradnia, kezdő HTML-eseknek tökéletes és jókat lehet virulni, ahhh a régi szép idők, ugye Tomcat, Bew és Sub ? ;-))

G@b0r