4
Desktop progi
-
#4 nem kell ahhoz külön program, hogy ikonjaid közt tudj tallózni és ne terítse be a monitort.
hozz létre pl. a Dokumentumok-ban egy mappát, ahol szerkezd meg a kívánt parancsikonokat(jobb klikk->új->parancsikon->elérési út). majd tálca jobb klikk->eszköztárak->új eszköztár és itt az ikonokat tartalmazó folder elérési útját add meg. ha sok parancsikonod van, akkor lehet rendszerezni több mappába is. így nem foglal el semmi helyet a desktop-on, csak addig, amíg "felgördül". valami olyasmi lesz, mint a start menü, csak nem annyira széles.
nincs se program(erőforráskímélő), se ikonáradat, de mégis minden kéznél van.
it's simple. -
#3 Ezek közt? -
#2 Ez engem is erdekelne, mert teljesen megtelt ikonokkal az asztalom, de egyiket se szeretnem torolni.
A Double Desktop 2.0 hasznos program, de sajnos csak az eppen hasznalt ablakokat es lenn a Taskbart tudja megduplazni. Nekem olyan progi kellene, ami egy gyorsbillentyuvel az ASZTALT duplazza meg (vagyis azt a reszt, ahova az ikonokat lehet pakolni).
Valahol lattam olyat, hogy az nVIDIA (vagy lehet ATI volt? :) megjelenites-kezeloje is tud olyat, hogy dupla meretu asztalt csinal (Mintha egy 2048x1536-os asztalon scrolloznal jobbra-balra, 1024x768-as felbontasban.) -
#1 Milyen programmal lehet kulonallo egymastol fuggetlen desktopokat csinalni? Regebben felraktam egy ilyen progit de mar a nevere nem emlekszem! Kerlek segitsetek!